Lidé s negativní krevní skupinou nejsou z naší planety. Vědci tvrdí, že jsou jasnovidci, mají nižší teploty a mají nadbytečná žebra

Předchozí

1. Vědecká teorie

Vědci mají teorii, která může vést ke vzniku negativních krevních skupin. Zatím jsou to jen teorie, které nejsou široce přijímány a vědecká komunita nadále nechává tyto otázky otevřené a čekají na odpověď.

Negativní a pozitivní krevní skupiny jsou prostě neslučitelné. Všichni tvrdíme, že máme společného předka, ale 15 procent lidí do tohoto rámce nespadá.

Je možné, že + a – jsou důkazem dvou různých typů civilizace nebo genetické modifikace?

Existuje mnoho teorií o krevních skupinách. Podle některých teorií měli neandrtálci krevní skupinu RH – (negativní).

Podle vědců je nejstarší krevní skupina 0. Asi před 35 000 lety, krevní skupina 0 a 20 000 zpět a krevní skupina B a AB se naposledy objevila před 10 000 lety. Mnoho lidí se obává tajemství krevních skupin.

Skutečnou záhadou je, že ani věda nezná odpověď na otázku, co má za následek negativní krevní skupiny.

Lidé s negativní krevní skupinou chtějí vědět více o tom, jak se tvořilo Rh, a lidé s pozitivní krevní skupinou se o tyto rozdíly také zajímají. Při vyplňování formulářů zaměstnání v Japonsku najdete také otázku týkající se vaší krevní skupiny. V některých zemích platil zákon, který vyžadoval, aby si lidé před svatbou nechali vyšetřit krevní skupinu.

Tato záhada může být pro mnoho párů v mnoha ohledech překážkou.

Pohled na svět je velmi jedinečný. Někteří si možná nedokážou představit sami sebe s partnerem jiné národnosti a jiní nemusí být jiného vyznání. Ale slyšeli jste o tom, že se pár rozešel kvůli neslučitelnosti krevní skupiny? Ačkoli to zní absurdně, tento problém může být vážnější, než se zdá.

Pokud předpokládáme, že žena má Rh, musíme vzít v úvahu, že existuje přirozený obranný mechanismus, který ničí všechny Rh + krvinky v lidském plodu. Mluvíme nyní o nepředstavitelném problému, jako jsou pomyslné rozdíly jako národnost nebo náboženství. Tentokrát je v páru skutečný fyzický konflikt. Co si o tom myslíš? Mohou být rozdíly v krevních skupinách důvodem, proč si lidé nevyberou jinou krevní skupinu?

Předchozí