Místo pláče se na dědově pohřbu všichni smáli. Podívejte se proč

Dublinský Shay Bradley vždy miloval vtipy a před svou smrtí jeden plánoval, který musel na jeho pohřbu ožít, aby se jeho blízcí naposledy zasmáli nebo jim v těch smutných chvílích alespoň vykouzlil úsměv na tváři.

Shay Bradley měl čtyři děti a osm vnoučat a zemřel po dlouhé nemoci.

Videozáznamy z pohřbu se díky Bradleyho vtipu rychle rozšířily na sociálních sítích. Záznam sdílela na Facebooku její zesnulá dcera Andrea Bradley . Video ukazuje smuteční příbuzenství, když se shromažďují na dublinském hřbitově Bohernabreena, vedle otevřené hrobky, kde leží rakev pana Bradleyho.

Zatímco shromáždění příbuzní truchlí nad zesnulým, z rakve se nečekaně ozve hlas pana Bradleyho doprovázený zaklepáním. „Ahoj. Vypadni odtud!“ – je slyšet ve videu.

Shay Bradley před svou smrtí vtip připravil, nahrál vlastní hlas a zařídil, aby nahrávka zazněla z útrob rakve.

Přítomní jsou vtipem nejprve v šoku, šokované tváře jsou na záznamu vidět, není se čemu divit, protože mohli mít dojem, že je Shay oslovuje až ze záhrobí.

Lidé si však brzy uvědomili, že nahrávka je předem vyrobený a pečlivě připravený vtip, a začali se smát, když Shayův hlas pokračoval: „Uvnitř je tma.“ Bradley konečně začal zpívat píseň Hello Again od Neila Diamonda .

Bradleyho dcera na Facebooku napsala: „Bylo to poslední přání mého otce, vždy byl skvělý mistr vtipů. Dokázal nás rozesmát, když jsme ho nejvíc potřebovali. Budu tě navždy milovat, Poppabeare.“

Pokračování na další straně