Po ztracené dceři pátrali 24 let a pak jeden obrázek vše změnil

Rodiče hledali ztracenou dceru 24 let. Nikdo nevěděl, kam se poděla. Navštěvovali domovy pro zanedbané děti a dávali do novin inzeráty, které jí chyběly.

8. leden 1994 byl nejhorším dnem v životě Wang Mingqing a Liu Dengying. Zatímco byli ve své práci prodávat ovoce v Číně, byla s nimi jejich tříletá dcera Qifeng.

Pamatují si, že trh byl plný a že Wang potřeboval vyměnit peníze se zákazníkem – ale neměl nic. Šel si k vedlejšímu stolu půjčit peníze, ale když se vrátil, byl v šoku. Jeho dcera už tam nebyla.

Tihle zoufalí rodiče se jí pokusili dovolat, obešli celý trh a ptali se lidí, jestli ji někde neviděli. Nikdo nevěděl, kam se poděla. Několik let ji hledali, ale vše marně. Navštěvovali domovy pro zanedbané děti a dávali do novin inzeráty, které jí chyběly.

V roce 2015 se Wang stal taxikářem a dostal nápad nalepit na auto nálepku s jeho dcerou. Místo obrázku Qifeng umístil Wang obrázek své druhé dcery, která se jí hodně podobala. Měl pocit, že jednoho dne možná i ona nasedne do jeho taxíku.

Pokračování na další straně