„Cestovatel časem“ tvrdí, že objev oceánu v blízké budoucnosti změní svět

Samozvaný cestovatel časem divoce prohlašuje, že něco žijícího v hlubinách oceánu bude objeveno během příštích dvou desetiletí a je to něco, co všichni známe.

„Cestovatel časem“, který tvrdí, že jsou z roku 2198, řekl, že dojde k mrazivému objevu z oceánu, který navždy změní svět.

Uživatel TikTok @timetravelexplorer učinil divoká tvrzení, že něco žijícího v hlubokém oceánu bude objeveno během příštích dvou desetiletí a je to něco, co všichni známe.

Samozvaný cestovatel časem sdílel seznam let, kdy budou objevy učiněny, počínaje rokem 2044.

Video, které má titulek „alespoň je vyhladí“, již získalo přes 1300 lajků, protože údajné kvantum šokovalo uživatele sociálních sítí svými nejnovějšími předpověďmi.

Začíná tím, že v roce 2044 řekli: „Lidé konečně objevili oceán hlouběji“, přičemž TikToker naznačuje, že vědci se v temné modři ponoří dále než kdy předtím.

Údajně se o tři roky později „stvoření, které bylo kdysi dětským mýtem, stalo skutečností“. V roce 2054 je však podle cestovatele časem objeven více než jeden druh. To povede k záhadnému stvoření, které bude vyhlazeno lidmi ve stejném roce.

Pokračování na další straně