6 ZNAKŮ, ŽE SE S VÁMI TOXICKÝ ČLOVĚK SNAŽÍ MANIPULOVAT: Jak je poznat a chránit se před jejich energií!

Věnujte pozornost 6 znamením ve vztazích s ostatními – toho si všimnete, pokud s vámi chce manipulovat energeticky toxický člověk!

V životě se můžeme setkat s toxickými lidmi , s těmi, kteří jsou připraveni manipulovat , aby dosáhli svého vlastního prospěchu . Když se naučíte, jak takové lidi rozpoznat, bude snazší chránit se před jejich negativním vlivem.

Následujících 6 znaků označuje toxického člověka, který s vámi chce manipulovat:

Předstírání a lži – Pokud si všimnete, že dotyčný na začátku vztahu sundal masku a vydával se za někoho jiného, ​​je to důvod k podezření. Pokud před vámi něco tají, nejednou jste spatřili lež a cítíte se zneužíváni, je na čase popřemýšlet , zda má cenu v takovém vztahu pokračovat.

Nervozita – Lidé, kteří vás chtějí využít, jsou často nervózní. Nikdo není dokonalý a prakticky neexistují manipulátoři, kteří by nebyli vůbec nervózní. Pokud se vám člověk často zdá nervózní a nestabilní, může mít skryté motivy a cíle . Mluvte otevřeně o svých pochybách a pocitech.

Neobvyklost v navazování očního kontaktu – Manipulátor se na vás buď pozorně a divně dívá, nebo se očnímu kontaktu zcela vyhýbá. Sledujte tento aspekt v komunikaci, abyste identifikovali ty, kteří se vás snaží ovlivnit nebo kteří se snaží něco skrývat.

Pokračování na další straně