ŘEKNĚTE RÁNO 3 SLOVA PŘED ZRCADLEM – PŘITAHUJÍ LÁSKU, PENÍZE, VÍCE ŠTĚSTÍ: Kouzelné cvičení, jak splnit svá přání!

3 slova pro štěstí před zrcadlem – magické cvičení, které přitahuje do života dobré věci!

V životě je důležité motivovat se , podporovat růst a vývoj, inspirovat nás k velkým věcem a nezapomínat, že zdravá sebeláska je nezbytná pro život našich snů. Není to sobectví, ani majetnictví, ale vztah k sobě jako k blízkému příteli, kterému vždy poskytujeme slova podpory a útěchy a přejeme mu, aby byl ještě lepší a šťastnější.

Pomoci vám v tom může jednoduché cvičení před zrcadlem . Vzhledem k tomu, že zrcadlo má schopnost odrážet energii, ale také nám umožňuje vidět sami sebe, když říkáme určitá slova, může to mít mimořádně pozitivní vliv na mysl a povzbudit vás k rozvoji.

Ráno se postavte před zrcadlo a řekněte tři slova – láska, vděčnost a hojnost . Tato tři slova se zdají nesmírně jednoduchá, ale v životě každého z nás mají zvláštní význam.

Z těchto tří slov si můžete vytvořit vlastní afirmace podle toho, čím a jak chcete zaujmout. Řekněte si je před zrcadlem a přineste si ranní dávku neuvěřitelné energie. Každé pozitivní slovo nebo myšlenka přináší pozitivní události ve vašem životě.

Pokračování na další straně