Jsou přírodní katastrofy znamením KONCE SVĚTA? Když se příroda zblázní

Naši víru a naději nelze stavět na částkách bankovních účtů, množství nemovitostí, titulech, neefektivním zdravotním systému či dokonce ekonomickém zlepšení, ale pouze na Bohu. Je to jediný nejsilnější a nejspolehlivější základ, na kterém bychom měli stavět svůj život. Víš proč? Protože když se vše otřese, zhroutí a pomalu zmizí, zůstane jen ten základ.

Když se příroda zblázní

Po zprávách o zemětřesení v Turecku se cítím zděšen a zcela zavalen emocemi. Po prohlédnutí nahrávek a toho strašidelného zvuku se probudily emoce, které mnozí z nás zažili nedávno v Záhřebu.

Nic tak hrozného jako toto ničivé zemětřesení v Turecku, ale bude si to pamatovat celý život. Když se příroda zblázní, není pro nás úniku a vše jako by bylo nějak nařízeno, od zemětřesení, klimatu, počasí, postpandemické éry, která skutečně změnila mnoho lidí.

Žiješ nebo jen existuješ?

Potíže, které nás potkávají, jsou jako porodní žena, protože nikdo nezná přesný okamžik porodu. Lidé se diví, že vědci nedokážou předpovědět zemětřesení. Samozřejmě, že nemůžu. To může jen náš Stvořitel. Vše je v Jeho rukou.

Vše, co se nám děje, svědčí o tom, že máme stále méně času a že se blíží čas Božího soudu. Proto můžeme očekávat, že takové věci budou jen přibývat, protože svět, ve kterém žijeme, je dočasný a všechny naše základy jsou chybné. Všechno, v co věříme, se rozpadá.

Každý, kdo čte Písmo svaté, vidí, jak Bůh často dělá takové věci a používá krize jen k tomu, aby lidi probudil. Bohužel drtivá většina je stále v hypnóze a ve stavu celkové anestezie. Vidí a nevidí. Slyší a neslyší. Žijí, nežijí, tedy jen existují.

Pokračování na další straně