JC Stewart přijel novinku Scars představit do Prahy

Jeho hit I Need You To Hate Me loni na jaře ovládl na šest týdnů česká rádia. Minulý týden ho zpěvák ze Severního Irska přijel představit živě do Prahy. Nadšenému publiku v klubu Futurum zahrál i zcela nový singl Scars, který v den koncertu vydal. JC Stewart se v emotivně nabitých písních obvykle věnuje příběhům o zármutku a rozchodech, skladba Scars je však jiná.

„Je to píseň o návratu k životu,“ přibližuje JC téma novinky. „Napsal jsem ji poté, co jsem se vymanil z podivného období. Uvědomil jsem si, že jsem si tím asi měl projít, protože všechny výzvy a útrapy jsou tu proto, abychom byli nakonec lepší a silnější, abychom byli lépe vybaveni milovat lidi kolem sebe. Mám rád tu euforii, kterou mi písnička dává.

Pomáhá mi zvednout se, když se začínám cítit mizerně. Doufám, že stejně může působit i na ostatní lidi.“ Připomeňme ještě, že sympatický mladík, který se autorsky podílel na hitu Hollywood zpěváka Lewise Capaldiho a spolupracoval s Tomem Odellem či Niallem Horanem, si nedávno vysloužil nominaci na cenu MTV…