07.07. SE TO STANE: Buďte připraveni, celý náš život se obrátí

  1. července – Merkur vstupuje do Lva
  2. července se Merkur přesune do Lva. Půjde o druhý tranzit planety tento měsíc, ale tentokrát bude pozitivní. Podle astrologů můžete 19. července utratit spoustu peněz za zábavu a dárky pro sebe.

Toto je den moci, ve kterém máme příležitost získat to, co jsme dlouho chtěli. Merkur nám dá štěstí v podnikání.

  1. července – Sluneční opozice Pluto

Slunce a Pluto budou tento den ve velmi příznivé pozici, takže den bude naplněn aureolou dobra. Je možné, že v tento den se život mnoha lidí změní k lepšímu.

Může se stát něco velmi důležitého a zajímavého. Půjde již o druhé zúčtování v měsíci, které bude mít pozitivní dopad na všechny oblasti našeho života.

  1. července – Merkur kvadrát Marsu

Čtverec je velmi harmonický aspekt dvou planet nebo jiných vesmírných objektů. Je pro nás nejpříznivější v těch případech, kdy se objekty v něm obsažené nacházejí blízko Země.

Merkur a Mars jsou přesně takové. V tento den můžete očekávat rozbití zaběhnutých vzorců, vznik inspirace a motivace, nárůst odhodlání a sebevědomí.

  1. července – Merkur v opozici vůči Saturnu

Poslední červencový den bude pod vlivem další opozice – tentokrát Merkuru a Saturnu. V tento den si mnozí z nás budou moci upevnit své finanční a obchodní pozice.

Astrologové poznamenávají, že v tento den lze očekávat zhroucení plánů, ale to nám neublíží, ale prospěje nám, i když to není jasné od samého začátku.

V tento den je lepší nelenit a snažit se splnit co nejvíce úkolů.

Zdroj.esoteric