10 důvodů, proč si (ne)pustit holku z Moravy do postele! Nebo dokonce do života!

1. Jsou nadšené úplně ze všeho

Holku z Prahy už moc ničím nenadchnete. Tyhle holky všechno viděly, všechno znají a všechno jim připadá tak fádní. Moravačky pocházejí z dědin, živí se jako pěstební dělnice a své nadšení projeví i u stánku s klobásami na Václaváku.

Co teprve když je vezmete do baru, kde vám udělají koktejl s deštníčkem! Během každého rande se bude usmívat nebo koukat s otevřenou pusou a u toho vydávat zvuky, co zní roztomile.

Pokud pracujete v kanceláři, bere vás jako bohaté, i kdybyste prodávali kočkolit. Jestli jezdíte vlastním autem, věřte, že po večerech bude volat matce a ostatním kamarádkám, co sem ještě nepřijely, že Praha je úplně jiný svět.

2. Vaši kámoši z ní budou paf

Jasně, oni mají doma nasranou holku, co jim před půlnocí během pánské jízdy šestkrát zavolá, kdy už se uráčí přijít domů, v horším případě si je jedou samy vyzvednout.

Tuhle chcete brát s sebou, alespoň na začátku. Je pravděpodobně dost hezká, takže se s ní můžete ukazovat. Moravačka ve společnosti mužů nevypráví kraviny (moc toho neví), takže se můžete nerušeně bavit s kámoši.

Všechny prachy, co si poctivě šetřila, dala na umělé kozy a solárko, podpatky jsou samozřejmost, máte s ní tedy vždycky jistotu, že bude přitahovat pohledy ostatních.

3. Rodina je nejdůležitější

Tyhle holky mají kořeny a hodnoty, na které jsou dost hrdé. Počínaje jejich předky, kteří byli také pěstebními dělníky a konče… Zadky. Pořádnými.

Matka je tady šéf celé rodiny, protože její otec pravděpodobně pije tolik, že ho mají v místní hospodě jako inventář. Ve chvíli, kdy to začne být vážné, začne „mutter“ přemýšlet o sestěhování celé její famílie do vašeho bytu v centru.

Na druhém rande už nejspíš znáte celou jejich rodinnou mytologii a ona moc touží poznat tu vaši. Její příbuzní vás mají za bohatého, takže počítejte s tím, že všechny jejich návštěvy platíte a ještě je budete muset odvézt zpátky na pole.

Pokračování na další straně