10 nejvíce zkažených žen v historii, s jejich dobrodružství vám budou stát všechny vlasy na hlavě

Marie Antoinette

chlípné příběhy žen, chlípné příběhy

Francouzská královna a manželka krále Ludvíka XVI. Byla slavná sukničkářka. Král trpěl fimózou a nemohl uspokojit svou ženu a Maria bez váhání odešla hledat útěchu na stranu. Zmizela na plesech a maškarádách při hledání mužů, kteří by ji mohli překvapit. Říká se, že královna nepohrdla incestem a dokonce svedla svého vlastního syna.

Giovanna Neapol

chlípné příběhy žen, chlípné příběhy

Překypující erotikou přečetl „The Decameron“ samotného Boccaccia 17leté královně, což snad ovlivnilo zvýšený zájem Giovanny Neapolské o všechno tělesné. Od ostatních královských hýření se Giovanna lišila láskou k několika partnerům v jedné posteli.

Elizaveta Petrovna

chlípné příběhy žen, chlípné příběhy

Ještě před svým nástupem na trůn se Elizaveta Petrovna proslavila svou svobodnou dispozicí. Přijala do své družiny honosné muže, aniž by věnovala pozornost jejich postavení: vojáci, stránky, hudebníci a další získali tituly po první noci v královském budoáru. Na konci dobrodružství Elizavety Petrovna byly pobouřeny i zatvrzené kurtizány – kde bylo vidět, že ve stejném paláci žijí najednou čtyři milenci, kteří se střídavě střídají v ložnici.

Kateřina II

chlípné příběhy žen, chlípné příběhy

Vláda Kateřiny II. Byla poznamenána řadou intimních skandálů. I v jeho mládí počet stálých milenek královny přesáhl tři desítky. Po nástupu na trůn se Catherine stala trochu vybíravější: nyní byla každá kandidátka na přátele do postele prověřena jejími osobními služebnými. Princ Potemkin, mimochodem, vydělal štěstí na neomezené dispozici cariny – za sto tisíc rublů poskytl potenciálnímu oblíbenci osobní setkání s Catherine.

Princezna Saltykova

chlípné příběhy žen, chlípné příběhy

Marya Alekseevna Saltykova pocházela z rodiny Golitsyn a byla manželkou generálního pobočníka Vasilije Saltykova. Princezna byla zázrakem, jak dobrá, inteligentní, a také se těšila zvláštní popularitě mezi granátníky. Marya Alekseevna stejně jako Messalina milovala chodit v noci ven k lidem oblečená v mužském obleku. Volný čas trávila v kasárnách vojáků. Někteří historici tvrdí, že Saltykova měla v granátnických jednotkách více než tři sta milenců.

Gala Dalí

chlípné příběhy žen, chlípné příběhy

Modelka a manželka slavné surrealistky Eleny Dyakonové založila svou kreativitu na principu volné lásky. Jako dáma s velkou představivostí a nedostatkem posvátných stereotypů nezměnila tento princip v obou svých manželstvích. Její první manžel, Francouz Paul Eluard, podporoval svého manžela ve všech snahách, až po sex ve třech, s jedním ze zástupců kreativní krásné ženy.

Žena se provdala za Salvadora Dalího a nadále přijímala námluvy nových fanoušků. Je pravda, že v průběhu času se námluvy staly méně a méně častými. Elena Ivanovna se nezoufala, ale začala si za peníze kupovat muže. Když peníze došly, už jako slušná dáma, Gala vyplácela mladé milenky, hádejte, čí obrazy!

Zdroj:tololo.ru