10 neobvyklých lidí, kteří skutečně existují

Ibrahim Hamato – hraje tenis bez rukou

Egypťan Ibrahim Hamato má velmi rád stolní tenis. Miluje ho natolik, že zvládá hrát i přesto, že se narodil bez rukou. To je důkaz, že nic není nemožné, pokud máte touhu, silnou vůli a výjimečnou sebekázeň.

Megan Leserman – těhotná vzpěračka

Touha stát se matkou Megan Leatherman nezasahovala do tréninku. Pokračovala ve studiu a zvedla laťku po celých 9 měsíců. Poslední rekord je 97 kg! Tři dny po vytvoření rekordu se Megan narodila holčička vážící 3 kg.

Cassidy Hooper – narozená bez nosu a očí

Američanka Cassidy Hooper se narodila bez dvou důležitých částí těla – bez očí a nosu. Ale je to silná dívka s neuvěřitelnou silou vůle.

Situaci se snaží napravit řadou operací. Chci věřit, že se jí to podaří!

Kaiol Khan – hadí dívka z Indie

Skutečnost, že kousnutí těchto hadů je smrtelné, Kayolu nezastaví. Dívka sní o tom, že se stane lapačem hadů – stejně šikovná jako její táta.

Mark Dumas je jediný člověk, který plave s ledním medvědem

„Starému muži“, kterého vidíte na obrázku, je pouhých 16 let. Sam Burns zemřel ve věku 17 let na vzácné onemocnění zvané progerie.

Svůj krátký život zasvětil zvyšování povědomí o této nemoci.

Winnie Harlow – Vzácný stav kůže

Kanaďanka Winnie Harlow je modelka. Dívka je známá svým vzácným onemocněním – vitiligem, kterým onemocněla ve 4 letech.

Vinnie se stala jakousi tiskovou tajemnicí pro tuto nemoc a je na sebe velmi hrdá. Nedovolí, aby podmínky ovlivnily její život a kariéru modelky.

Kelly Lee Decai – zmenšila si pas

Kelly Lee Dekai má ráda korzety a komické postavičky, a proto se rozhodla své tělo vycvičit, aby si ho vylepšila. Nyní má její pas pouhých 40 centimetrů! Jak to ovlivní její zdraví do budoucna, se teprve uvidí.

Zdroj:myandroid-apk.com