10 šokujících sexuálních tradic národů světa

1.  Ve starověké havajské kultuře bylo zvykem pojmenovat vaše genitálie. Členové královské rodiny, a dokonce i obyčejní občané, měli speciální genitální zpěvy, ve kterých zpívali své genitálie. Tímto zvláštním způsobem si uctili nadcházející generace svých potomků.

2.  V kmeni Sambia na Nové Guineji neměli mladí muži po stanovenou dobu rande s dívkami. Během slavnostního zahájení museli dát kouření nejmocnějším válečníkům kmene a polknout jejich sperma.

3.  V kmeni Trobrians z Papuy-Nové Guineje začínají děti sexovat ve věku 6-12 let. Ženy i muži mají mnoho sexuálních partnerů. Toto chování není v kmeni odsuzováno.

4.  Ve starověkém Egyptě byly odlivy a toky řeky Nilu považovány za ejakulaci boha prvotního stvoření Atum. Kvůli této víře během jednoho z rituálů egyptští faraoni masturbovali v řece.

5.  Homosexualita ve starověkém Řecku byla považována za společensky významný fenomén. A nejběžnějším typem vztahu osob stejného pohlaví byl „pederasty“ – sexuální vztah mezi zralým mužem a dospívajícím chlapcem. Vztahy mezi muži stejného věku a sociální třídou byly považovány za ostudu.

6.  Obyvatelé Guajiry (Kolumbie) mají také své vlastní sexuální nálady: pokud během rituálního tance dívka narazí na mladého muže, bude se s ním muset milovat.

7.  Lidé z kmene Siwa v Egyptě také podporovali homosexualitu a uzavírali manželství osob stejného pohlaví. Pokud muž nebyl gay, byl považován za vyvržence.

8.  Na malém ostrově Inis Big u irského pobřeží existuje komunita, kde je sex obscénní a ve všech směrech potlačovaný. Partneři si například při pohlavním styku nesundávají spodní prádlo. Lidé v komunitě považují tyto „zábavné“ za nezdravé. Jakýkoli zájem o sex je trestný.

9.  Na ostrově Magaya, který se nachází v Tichém oceánu, se sexuální výchova praktikuje dříve. Ve věku 13 let mají chlapci sex s dospělými ženami, které je učí veškeré moudrosti postele.

10.  Ve vesnici Mahinacu (Brazílie) pořádají muži soutěže o právo přenocovat u žen a přinést svým vyvoleným dárky z ryb.

11.  V kmeni Kreung v Kambodži si otcové staví chatrče „lásky“ pro své menší dcery, ve kterých přijímají chlapce, dokud si nevyberou svého jediného stálého partnera. Kmenový rozvod je nezákonný.

12.  Ve středověku církev vnímala misijní pozici jako nejvhodnější způsob milování. Zadní poloha byla považována za hanebnou.

13.  V Shocklengově jazyce v Brazílii slova „jídlo“ a „sex“ znějí stejně a obě znamenají něco, co lze „vzít do těla“.

14.  Některé kmeny v Himalájích praktikují polyandry (nebo polyandry), tj. bratři spolu sdílejí své manželky. Děje se tak proto, aby rodina neměla více dětí, než je půda patřící klanu schopná krmit.

15.  V Markýzu bylo považováno za normu, aby děti sledovaly styk svých rodičů.

Na závěr bych rád zopakoval hacknutou frázi: „co je přirozené, to není ošklivé“, ale sexuální tradice některých národů vás nutí přemýšlet a mlčet.

Zdroj:0142.ru