10 věcí, které zvláště přitahují duchy. Pro vlastní dobro je nejlepší se jim vyhnout

Ti, kteří věří na duchy, přesně vědí, že jsou to duše, které putují mezi dvěma světy. Mohou lidem pomáhat i obtěžovat. Straší na místech, která jim přirostla k srdci nebo kde mají nedodělky. Odborníci v této věci věří, že existují věci, které přitahují duchy. Je jich 10.

Věci, které přitahují duchy

1: Násilí

Násilí plodí násilí a jakékoli místo, kde k násilí došlo, hromadí negativní energii. Brutalita a krutost jsou věci, které lámou lidského ducha a duchové to cítí. Místa s násilnou minulostí jsou často strašidelná.

2: Hluboký smutek

Duchové často pronásledují lidi v depresi. Lidé, kteří ztratili veškerou naději a nevidí smysl života, jsou často velmi slabí. Duše takových lidí se útokům duchů příliš dlouho nebrání, takže jsou snadnými cíli.

3: Vztek

Srdce plné hněvu je velmi vnímavé k posmrtnému životu. Je plná negativní energie, která přitahuje duchy.

4: Sebevražda

Smrt je jednou z nejmocnějších sil, které přitahují duchy. Sebevražda je považována za jeden z nejhorších zločinů, které lze spáchat, a tak na místech, kde k ní došlo, obvykle straší. Navíc v tomto místě zůstává negativní energie prostupující sebevrahy, což je zarážející.

5: Šílenství

Toto je extrémní forma hněvu a je často zneužívána. Rozvíjí se, když někdo neřeší hněv. Věří se, že duchové považují takové podmínky za vhodné.

Pokračování na další straně