11 varovných signálů, že máte co do činění s velmi zlým člověkem

9. Mám zájem o přátelství

Pokud spěchají na vaši záchranu, nedělají to proto, že by vám chtěli pomoci, ale aby dosáhli nějakého cíle. Možná máte pocit, že jsou přítomni ve všech dobrých chvílích vašeho života, ale věřte, že v těch špatných nebudou.

10. Ztráta času

Možná si toho zpočátku nevšimnete, ale měli byste mít své konverzace s nimi pod kontrolou, pokud vás tlačí čas. Pokud někde musíte být včas, můžete být rozptýleni a ztratit pojem o čase. V takových případech je zkuste přerušit.

11. Dvojí život

Proč žijí dvojí život? Protože jejich životy jsou plné lží a každému o sobě malují jiný obrázek. Když se jim pod nohama začne sjíždět půda, ztrácejí kontrolu, lidé si toho všimnou, ale snaží se zakrýt další a další lži.

Jakmile začnou klouzat nebo ztrácet kontrolu, lidé si toho začnou všímat. Neustále proto leží, takže mohou vytvořit obrázek, který bude držet. Nemají jen špatný den, když obviňují vás.

Kvůli svým lžím potřebují být ve střehu, takže ve chvíli, kdy vycítí, že někdo chce jejich důvěru a upřímné přátelství, stanou se panovačnými a ovládajícími.