4 mužská jména, kterým je třeba se vyhnout. Jsou to oni, kdo nejvíce ubližuje ženám

Raději si na ně dávejte pozor!

Ženy by měly být zvláště opatrné na čtyři mužská jména. jaká jsou jména?

  • Adam: Je velmi okouzlující a ví, jak svést ženu. Ale jakmile je hotovo, zájem opadne. Adam je velmi vypočítavý muž. Aby dosáhl svého cíle, bez skrupulí dává prázdné sliby. Neváhejte vytvořit společné plány a šířit vizi společné budoucnosti vašeho partnera. Hodně slibuje a krásně mluví a zároveň ví, že své slovo nehodlá dodržet.
  • Andrej: na začátku našeho vztahu se zdá být princem, o jehož podobě se už vyprávělo v pohádkách. Okouzlující gentleman, starostlivý, pečuje o svou partnerku. Působí dojmem někoho, kdo se o ženu v dobrém i zlém postará. Jen se rychle ukáže, že na to nemá čas ani vůli.
  • Matyáš: Setkali jste se s Matyášem a máte dojem, že umí číst vaše myšlenky? Hádá vaše touhy, ptá se, jestli vám může v něčem pomoci, zdá se být chodícím ideálem… Do času. Mateusz totiž rychle zapomene, co slíbil, a ty zůstaneš sám, zmatený a zraněný.
  • Robert: Muž s tímto jménem je mistrem v plánování. Nebojí se snít, kontemplovat, slibovat, to vše z prostého důvodu – svůj slib stejně nehodlá dodržet. A když se vypaří, zanechá v ženě pocit viny, že s ní není něco v pořádku.

Zdroj:esoteric