4 VČASNÉ PŘÍZNAKY RAKOVINY VAJEČNÍKŮ: To by měla vědět každá žena, POKUD NĚCO Z TĚCHTO POZORUJETE, OKAMŽITĚ NAVŠTIVTE GYNEKOLOGA

Rakovina vaječníků nastane, když se ovariální buňky stanou maligními a začnou se vyvíjet do nádorů. Tento typ rakoviny je známý jako tichý zabiják kvůli nedostatku viditelných příznaků a obtížnosti při detekci pomocí rentgenu.

Ačkoli je nejčastější u žen před menopauzou, stále více případů vykazuje zvýšenou frekvenci u žen ve věku 30 a 40 let, možná i mladších.

Výzkum z Velké Británie odhalil, že včasné odhalení rakoviny může drasticky zvýšit šance na přežití, proto věnujte pozornost svému tělu a pravidelně navštěvujte svého lékaře.

Jde o to, že rakovina vaječníků není tichá, ale je velmi tichá. V současnosti neexistuje žádný spolehlivý test, výtěry a dokonce i krevní testy často dávají falešně negativní výsledky. Dalším problémem je, že mnohé z příznaků jsou chybné a ukazují na jiná onemocnění, jako je IBS (syndrom dráždivého tračníku).

Nedávný výzkum ukazuje, že existují časné známky a příznaky rakoviny vaječníků a jako ženy musíme být opatrné a vědět, kdy jednat…

4 Příznaky, které mohou být příznaky rakoviny vaječníků:

Přetrvávající plynatost

Pokud si všimnete neustálého nadýmání břicha, které trvá déle než tři týdny, může to být časný příznak rakoviny vaječníků, i když tyto příznaky mohou naznačovat mnoho žaludečních problémů. V každém případě, pokud nadýmání trvá delší dobu, vyhledejte lékaře.

Pokračování na další straně