5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH DNŮ V LISTOPADU 2021

19. listopadu – zatmění v Býku

Ze všech zatmění v roce 2021 to bude nejméně nebezpečné, ale 19. listopadu to astrologové přesto připisují nepříznivým dnům v měsíci. Půjde o částečné (neúplné) zatmění Měsíce ve znamení Býka. Nečekejte ústupky a laskavost od lidí kolem vás. Nepřátelé, které si 19. uděláte, vám v budoucnu přinesou spoustu problémů. Astrologové doporučují nedělat unáhlená rozhodnutí. Mohou být velmi nebezpečné. Toto zatmění vám neodpustí chyby v práci a podnikání.

29. listopadu – Merkur konjunkce se Sluncem

Merkur v tento den vstoupí do konjunkce se Sluncem. To bude vnější konjunkce, to znamená, že Merkur bude za Sluncem. To znamená, že nebezpečí na nás může číhat v oblasti emocí a pocitů. Lidé ztratí svou velkorysost a sebevědomí. Pro někoho to bude těžší být kreativní. Není vyloučen vznik nových komplexů a strachů, arogance, ješitnost, pýcha.

30. listopadu – Ubývající Měsíc ve Vahách

Bude to den vnitřní disharmonie. Váhy zosobňují mír a rovnost, ale 30. to nelze očekávat. Lidé budou méně pozitivní a vyrovnaní. Je možné, že staré křivdy se projeví. Je lepší strávit tento den o samotě a neponořit se hluboko do vzpomínek a nostalgie.

Zdroj:dailyhoro.ru