5 nejsilnějších žen podle astrologie, které vydrží všechno

Lev

Lev je opravdu dobrý symbol lístku Lion. Mají království, o které se velmi starají. Lidé k nim vzhlížejí, jsou lahodní a oddaní, zejména sami se sebou! Jejich království může být cokoli, od jejich bytu přes práci až po partnera, ale ať je to cokoli, jsou to vládci. Lvi jsou vždy v centru pozornosti a užívají si koupání.

Lev vždy dává smysl své přítomnosti. Je plný života a přitažlivosti. Jiní jsou přitahováni tím, jak Lvi vystupují, jejich velikostí, a když mluví, říkají divadelní a důležité věci. Lvi nikdy nezůstanou ve stínu. Chtějí jen první místo, které může vést k nadměrnému peněžnímu toku, protože milují luxus!

Obraz zanechaný v ostatních je relevantní pro lvy. Velkolepost drahých věcí a jejich způsob života slouží tomuto ustálenému obrazu. Chrání svoji jiskru, hodně jí podléhají. Lvi jsou ke svým blízkým velmi velkorysí, chtějí je vzdát kouzlu. Pokud porazíte lva, silně udeří, ale nehněvá se, brzy zapomene.

Lvi vždy chtějí věci vylepšit. Na situace reagují skutky, místo aby o tom přemýšleli; nejsou instinktivní, ale proto, že hledí do budoucnosti.

Váhy

Váhy jsou diplomaty znamení zvěrokruhu. Dokáží vycítit situaci jiných lidí a vidět úhel pohledu ostatních.

Jsou to ti, kteří vždy chtějí dělat všechno správně a mít rovnováhu a harmonii ve svých životech, prostředí a životech ostatních lidí, kteří jsou jim blízcí. Mají přitažlivé kouzlo, elegantní vkus a snadno se milují díky své horlivé pomoci a uvolněné povaze. Na oplátku za úžasnou schopnost Váh být dobrými studenty, uklidnit lidi, očekávat obdiv.

Váhy shromažďují skupiny lidí, každý se spřátelí a váhy se stávají středem pozornosti skupiny. Milují pozornost a obdiv, protože spojují lidi. Váhy jsou velmi inteligentní, často to skrývají za svůj volný vzhled. Vyjadřují svou inteligenci prostřednictvím kreativity, která se projevuje ve většině uměleckých nebo tvůrčích snah. Mnoho lidí se ztrácí v tom, jak chytré jsou Váhy. Zatímco jiní vidí Váhy v široké škále zájmů a koníčků, jejich inteligence a kreativita jsou více než zřejmé. Milují rozmanitost a různé situace. Vítají změnu a milují luxus.

Štír

Štír je astrologickým znamením vášně a hloubky. Jsou to velmi intenzivní, silní lidé, vždy mají v sobě víc, než ukazují. Ukazují světu chladný a bezcitný vzhled, přesto pod ním žije obrovské, mimořádné teplo se silnou vůlí a neustálým pohybem. Štíři mají velmi pronikavý mozek; nedivte se, že budou vyšetřovat; snaží se všechno zjistit, zjistit věci a skenovat lidi, situace. Vždy chtějí pochopit proč, kde a všechny další možné podrobnosti, které můžete znát.

Dostávají se do her, které ostatní lidé zkouší, a jsou si toho velmi dobře vědomi. Mají tendenci dominovat a ovládat někoho, pokud odejdou, nebo někoho, komu připadají slabí. Scorpio zachází s těmi, které respektují a udržují v blízkosti sebe, s úžasnou laskavostí, loajalitou a velkorysostí.

Zvenku je Štír velmi mystický a přitahuje lidi jako magnet. Je o nich známo, že příliš kontrolují, ale jen proto, aby se cítili bezpečně.

Kozorozi jsou velmi nastupující osobnosti,  vždy mají cíl a chtějí, aby jejich život byl lepší a důležitější. Kozoroh se pohybuje velmi pomalu, ale jistě, čeká velmi dlouho na něco, čeho chce dosáhnout, a pokud to bude možné, přijde přesně na jednotlivé kroky; mohou se zdát pomalé, ale je to hloupé, vědí, že mají jen jeden způsob, jak uspět, shromažďují fakta, aby úspěšně dosáhly svých cílů, nejen sekundárních. Jejich myšlení je velmi strategické a je skvělé se na ně soustředit.

Rádi dávají do pořádku své prostředí a všechny ve svém životě. Kozorožci jsou velmi podezřelí, ale jen aby naskenovali situaci, než se do ní ponoří, nikdy se do ničeho nedostanou rychle. Přijmou změnu, ale pomalu do ní vstupují, aby si na ni zvykli a začlenili ji do svého života. Nejsou zde žádné mezilehlé oblasti, protože těmto oblastem nerozumíme, což  u Kozorohů vytváří nepříjemný pocit . Obvykle mají kontrolu nad romantickým vztahem v tom smyslu, že se nikdy nestanou zranitelnými vůči jiné osobě.

Zdroj.esoteric