5 PŘÍZNAKŮ, ŽE JSTE SE SETKALI S NĚKÝM, KOHO JSTE ZNALI V MINULÉM ŽIVOTĚ

  1. Táhlo vás to k sobě již od samého začátku

Jedním z hlavních ukazatelů je to, že jste se jen setkali, ale najednou automaticky najdete společný jazyk, jako byste byli dlouhou dobu odděleni a teď jste se konečně setkali.

Toto se nestává vždy, ale pokud se tak stane, pak je to opravdu magický okamžik. Když si navzájem dokonale rozumíte, jde o náznak, že jste se v minulém životě dobře znali. Zdá se vám, že jen pokračujete v přerušené debatě a připravujete se na nové společné dobrodružství.

  1. Je obtížné při něm skrývat své pocity

Dalším znakem toho, že jste znali člověka v minulém životě, je to, že před ním prostě nedokážete skrýt vaše pocity. Jediným způsobem, jak vyjádřit své emoce v přítomnosti této osoby, je úplně se otevřít. A nemusíte se bát, že vám neopětuje své city.

Možná přijde chvíle, kdy budete oba plakat bez zjevného důvodu – jednoduše proto, že si chcete poplakat, jako byste se dlouho neviděli. Kromě toho je pro vás velmi obtížné nevyjádřit své pocity vůči této osobě. V opačném případě budete ve své duši prožívat nesnesitelnou bolest.

  1. U této osoby zažijete neodolatelný pocit „domova“

Můžeš být milion kilometrů od svého domova, ale nic ve vás nemůže vyvolat jiskru jako vzhled této osoby, který vám dává pocit, že s ní jste vždy doma.

Pocit domova, který vznikl jen při pohledu na daného člověka, je nejjistějším znakem toho, že jste se už v minulém životě setkali. Tato osoba vám rozumí a je připravena udělat vše pro to, abyste byli šťastní.

Máte ve svém životě takové lidi?