5 skutečných šokujících příběhů o skutečném zločinu, které byly natočeny do hororových filmů

V letech 1979 až 1981 zmizelo nejméně dvacet osm afroamerických dětí, mnoho z nich bylo mrtvých, což vedlo k jednomu z největších lovů v historii Ameriky a stalo se prvním případem, kdy FBI použila kriminální profilování, nový studijní obor Behavioral Science Unit.

Tento film vyrobený pro televizi, v němž hraje Jim Belushi jako reportér Pat Laughlin, se odehrává čtyři roky poté, co byl za vraždu zatčen jediný podezřelý jménem Wayne Bertram Williams, ale pro nedostatek důkazů, které by ho spojovaly se smrtí dětí, byl pouze obviněn z vraždy dvou dospělých. Zní povědomě? Je to proto, že právě tento případ byl také předmětem sezóny 2 vysoce ceněné série Netflix Hunters mysli .

Džbánek Wayna Bertrama Williamse byl zatčen

Hrnek Wayna Bertrama Williamse po zatčení

Po Williamsově zatčení byla FBI a místní policie přes formální odsouzení jménem dětí přesvědčeni, že mají podezřelého ve vazbě, ale novinář Pat Laughlin a redaktor Ron Larson nebyli přesvědčeni a odcestovali do Atlanty, aby vyhledali Pravda za vraždami a následujte rané vedení v případě, který ukázal na nechvalně známý Ku Klux Klan.

Nevlastní otec (1987)

Během vrcholných slasherových filmů v 80. letech přišel skutečně děsivý film, který udržoval již tak rostoucí stigma, které soupeřilo s Popelčinou nevlastní matkou, obávaným nevlastním otcem.

9. listopadu 1971, kdy si John List začal uvědomovat, že se jeho rodina začala odchýlit od svého vztahu s Bohem, rozhodl se udělat jedinou věc, která mu dávala smysl. Zavraždil celou svou rodinu – manželku, matku a tři děti – věřil, že je lepší, když teď zemřou a vystoupí do nebe, na rozdíl od toho, že upadnou do života hříchu, a tím skončí ve věčném pekle.

List zanechal svému pastorovi poznámku vysvětlující jeho činy a beze stopy zmizel. Policie neobjevila těla jeho rodiny v domě téměř měsíc.

Seznam posledních známých fotografií různého věku

Vlevo: Seznam posledních známých fotografií před zmizením; Uprostřed: Věkově vyspělá hliněná busta vytesaná forenzním umělcem Frankem Benderem, která byla vysílána na nejhledanějších amerických místech; Vpravo: Seznam jeho zajetí o osmnáct let později

Stejně tak v této klasice z roku 1987 muž jménem Henry Morrison, volně založený na životě masového vraha Johna Lista, pohlcen stále nepolapitelnou představou dokonalé rodiny, zavraždí celou svou rodinu, změní svůj vzhled a vytvoří zcela nový identitu jinde jednoduše proto, že již neznamenali jeho ideální rodinu.

Netrvalo dlouho a usadil se s novou ženou a dětmi. Bohužel, když se rodinné vztahy nevyhnutelně zhoršily, věděl, že bude muset jít dál a začít znovu, stejně jako předtím.

Vlčí zátoka (2005)

Číselné bezpečí se stalo prostředkem přežití ve Státním lese Belango, protože několik případů pohřešovaných osob se dostalo na titulky v letech předcházejících těmto událostem. Cestování ve skupinách poskytlo bohužel více obětí vrahovi Ivanovi Milatovi.

Později , bylo nalezeno sedm těl, často zahraničních turistů, kteří se vydali na cestu státním lesem Belango, většinou s více bodnými ranami, ačkoli jedna oběť byla údajně použita jako terč a druhá sťata.

Čelisti udržovaly lidi mimo vodu. Wolf Creek držel lidi mimo les.

Pokračování na další straně..