5 znamení zvěrokruhu, na která nelze po odloučení zapomenout

Váhy (23. září – 22. října)

Láska je vedle Vah pohádka. To jsou vztahy, na které se vždy vzpomíná s vřelostí a radostí. I když už dávno skončily.

Jak jdou, Váhy za sebou zanechávají prázdnotu, kterou nikdo nemůže zaplnit. Tedy kromě toho, že další představitel tohoto znamení…

Štír (23. října – 21. listopadu)

Toto jedovaté znamení není vůbec děsivé, pokud vás miluje. Štír pro milovanou osobu je světlem v okně: upřímný, přímý, starostlivý. Druhá polovina je pro něj oltář, kterému bude přinášet jakékoli oběti.

Pokud jste však nenaplnili jeho očekávání, připravte se, že budete pít jeho jedy. A věřte, že její chuť dokáže otrávit život na mnoho let dopředu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na dětskou a jasnou duši Střelce je těžké zapomenout. Jsou to krásní a bystří lidé, kteří přinášejí do života skutečné pocity, teplo a něhu. Se smyslem pro humor a vynalézavostí dokážou každou situaci proměnit v dobrodružství.

Problém Střelce je, že téměř vždy odchází. Protože vztah s ním je oheň, který je třeba vždy udržovat. A s poslední jiskrou jakékoli náklonnosti končí. Žádné výčitky, slzy a pochybnosti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S Vodnářem se budete vždy cítit bezpečně. Nenechají vás bez pomoci a bez váhání vás podpoří i po skončení vztahu. Jsou to plaší, ale energičtí lidé, kteří se dokážou přizpůsobit každé situaci. Dokonce i odvrácení od bývalého nejlepšího přítele.

Zdroj.esoteric