7 důvodů, proč je Kozoroh nejlepším znamením zvěrokruhu

4. Netoleruje show a hraje na city. Manipulace se strachem, soucitem, vinou a láskou je mu cizí. Kozoroh považuje manipulátory za patetické a zlé lidi. Jeho rozvinutý instinkt vždy prozradí, že člověk je upřímný.

Kozoroh nikdy nestojí na jednom místě, dává přednost aktivnímu a zajímavému životu plnému barev a emocí. Nemá rád bezstarostnou zábavu. Jeho čas je opravdovým pokladem, který neztratí. Vedle něj tedy nebude člověk, který by nebyl připraven na takovou rychlost života a různé druhy dobrodružství. Kozoroh nebude tolerovat, aby byl stržen.

6. Dalším důvodem je přímý takt. Zástupce tohoto znamení si nebude hrát, pokud mu něco nevyhovuje, určitě o tom řekne přímo, ale ne s cílem urazit a urazit svého partnera. Motivuje ho pouze touha pomáhat udržovat dobrý vztah. Rovněž vnímá výčitky zvenčí, měřitelně a klidně.

7. Všechny romantické vztahy Kozoroh se snaží držet v tajnosti, daleko od zvědavých očí. Ve vztahu si tedy zachovává určitou intimitu. Bojí se, že se do jeho rodinného života dostanou další neznámí lidé a určitě něco zničí. Jak se říká, štěstí miluje ticho.

zdroj.esoteric