7 znamení zvěrokruhu, která nemají štěstí v lásce



Blíženci

Velmi těžce se rozhoduje, je velmi ovlivněn svými emocemi. Má potíže s komunikací, spíše se schovává za ironii. Je opravdu těžké to opravdu zjistit a je těžké si to přiblížit k srdci.

Ryby

Má se za to, že je to jedno z nejromantičtějších znamení zvěrokruhu, přesto jde spíše o velká dramata, která charakterizují jeho život. Pořád si na všechny stěžuje. Můžete se přiblížit, pokud jste ochotni naslouchat. Ale po celý život to samozřejmě nemůžete dělat…

Štír

Nikdy nevíte jistě, co v životě chcete, máte spoustu plánů. Rychle to změní vaši náladu, je těžké to zjistit. Je téměř nemožné zjistit, co skutečně cítíte. Jsou chvíle, kdy se velmi přiblíží a nikoho k sobě nepustí. Dokud nevyrostete, nebudete schopni vytvořit zralý vztah.

Vodnář

Byl dost rezervovaný, už co se jeho citového života týče. Nerad dává najevo city druhých. Těžko důvěřuje lidem, a tak své hlubší city raději nedává najevo. Pokud se mu chcete přiblížit, zkuste nejprve navodit příjemnou atmosféru.

Panna

Není zlomyslný, ale dokud neví, komu věřit, zůstává pěkně zasmušilý. Neustále vysvětluje, potvrzení je pro něj důležité. Ve vztahu analyzuje a strategie, a to nevede k upřímnosti. Musíte se snažit vybudovat v ní plnou důvěru.

Zdroj.esoteric