8 ZNAMENÍ, ŽE VEDLE VÁS JE STRÁŽNÝ ANDĚL: Známky, že jste v bezpečných rukou

Reakce domácího mazlíčka nebo dětí
Už jste někdy viděli psa, kočku nebo dítě, jak se dívá na něco, co je pro vás neviditelné? To s největší pravděpodobností znamená, že ve vaší blízkosti je anděl. Děti a zvířata jsou na přítomnost andělů a duchovních bytostí citlivější než dospělí.

Krása v přírodě
Všichni procházíme těžkými obdobími života a naši andělé strážní vědí o úsilí, které vynakládáme na překonání nepřízně osudu. Proto se objevují nebo se snaží, aby byla jejich přítomnost cítit, když je nejvíce potřebujeme. Strážní andělé nám někdy pomáhají všímat si krásných maličkostí v životě. Květiny, motýli, vážky (vážky) a berušky, ale také tvar srdce nebo andělských křídel v přírodě.

Nečekaná pomoc
Andělé dělají, co mohou, aby nám ulehčili. To znamená poslat pomoc, kdykoli ji potřebujeme. Pokud jste se někdy dostali do situace, kdy jste nevěděli, jak budete platit účty, ale přesto jste našli řešení, stalo se to s pomocí anděla.

Pocit přítomnosti
Pocit přítomnosti duchovní bytosti je jedním z nejčastějších ukazatelů toho, že je v naší blízkosti anděl strážný. Možná cítíte, jak vás objímá rukama, aby vás utěšil? Někdy jsou jejich gesta sotva patrná, ale rozhodně dělají vše, co je v jejich silách, aby nás utěšily a rozveselily. A chtějí, abychom věděli, že jsou blízko.