Alice Bendová slaví padesáté narozeniny. Se svým partnerem Michalem Topolem vyrazila na dovolenou

Alice Bendová foto : instagram.com
Alice Bendová foto : instagram.com

Pro herečku Alici Bendovou má první den listopadu zvláštní význam, protože oslavuje své 50. narozeniny. Tato atraktivní herečka z českých filmů stále zaujímá své fanoušky provokativními fotografiemi, na kterých zdůrazňuje své fyzické přednosti a tím si získává značnou pozornost zejména mužského publika. Své narozeniny slaví v teplých destinacích.

K příležitosti svých 50. narozenin Alice Bendová se svým partnerem Michalem Topolem vyrazila na dovolenou na místě, kde si mohou užívat moře a slunce, protože jde o kulatiny.

Celý rok tráví Bendová ve vodě, ať už je to v moři nebo v bazénu. Během této dovolené vytvořila sérii fotografií v bikinách, na kterých ukázala svou skvělou postavu, kterou si stále udržuje. I během aktuálního pobytu u moře se opálila a nezapomněla na fotografie v plavkách.

„Když přijde čas, čeká nás to všechny. Je důležité, jak člověk k tomu přistupuje. Stárnutí s sebou přináší přechod, více vrásek a jiné změny, ale to je prostě součástí života, a naštěstí je to pro všechny stejné,“ sdílela Alice Bendová ve svém rozhovoru pro Super.cz.

článek pokračuje na další stránce…