Apokalypsa: V jaké době podle hodin soudného dne lidstvo vyhyne

Po uzavření roku 2021 se shodou okolností objeví i další stinné stránky: upadající světová ekonomika a příliš mnoho problémů s planetou . K tomu se přidává nepochybná energetická krize v planetárním měřítku.

Stává se, že tyto Hodiny apokalypsy jsou vyrobeny obdobně ve 24 hodin denně . Čím více se blíží půlnoc, tím méně času lidstvu zbývá. Zvláštní způsob počítání.

Do „ dne existence lidí “ zbývá jen několik sekund. To znamená, že se zvýšily negativní faktory. Pandemie přispívá k mnoha věcem, které ohrožují život.

Abychom byli přesní, věří se, že do konce zbývá pouze „ 100 sekund “. Je jasné, že se vše zhoršilo, protože při vzniku těchto hodinek (1947) se říkalo, že zbývá jen 7 minut, nyní zbývají vteřiny.

PROČ JSME TAK BLÍZKO KONCE?
Vědci, kteří provádějí tento dočasný odhad , neobviňují z příčiny katastrofy zdravotní pohotovost. Ve skutečnosti je to spojeno s klimatickou a energetickou krizí. Předpokládá se, že dojde k potravinové katastrofě.

Souhlasíte s hodinami soudného dne? Je čas podívat se na náš svět. Lidé připravují půdu pro vlastní katastrofu. Znečištění a globální oteplování jsou realitou.

Zdroj:Facebook