Astro předpověď od 4. do 10. června 2021 pro ženy

Blíženci

Energie tohoto týdne jsou pro konfliktní Blížence velmi vhodné – konečně zjistíte, co opravdu potřebujete. Jakmile si stanovíte cíl, již máte prostředky k jeho dosažení.

V úzkých vztazích se snažte nedostávat do konfliktů a nevyřešit problematické problémy až do pátku, vše bude vyřešeno bez vašeho zásahu.

Rak

Tento týden nebude pro Raka příliš snadný – měli jste už cítit vliv svého protivníka Marse. Budete mít dojem, že svět je vůči vám velmi nepřátelský, ale když se podíváte pozorněji, uvidíte, že jste to vy sami, kdo k vám vytváří tento postoj.

Rakoviny, vážení, tento týden zvýšíte vliv Měsíce na vás tím, že se ponoříte do světa umění a kreativity, a mnohokrát zkontrolujete skutečný přístup lidí kolem vás – koneckonců, při kontrole se ukazuje, že v v případě negativu opakovaně zveličujete.

Lev

Tajný vliv Pluta a zjevný vliv Slunce uvolní váš plný potenciál. V boji, který vedete, budete stejně vítěz.

Použijte své kouzlo k dosažení toho, co potřebujete, a nenechte se zmást manipulací blízkých, kteří se pokusí udělat hodně pro svůj vlastní prospěch.

Panny

Zvýšený vliv Merkura, vašeho Přítele, přinese do vašeho života skutečně pozitivní změny. Tento týden bude plný událostí a radosti.

Pokud máte rádi jakýkoli druh kreativity, pak úterý a středa jsou pro vás dny štěstí. Uvolněte své schopnosti naplno.

Váhy

Mnoho Libras bude mít problém bojovat, aby neupadl do apatie a zoufalství. Ale je lepší to nedělat, takže zrušíte pozitivní vliv Venuše na vás. Je lepší vyhledat podporu u svých blízkých a do pátku ucítíte náhlou změnu nálady.

Tento týden je pro Váhy jednoduše určen k tomu, aby se Váhy nechaly hýčkat. Udělejte to a výsledek pocítíte.

Štír

Štír získá podporu svého kamaráda Marse a snadno vyřeší složité problémy. To, co bylo dříve obtížné, bude opravdu jednoduché.

V sobotu se zkuste ovládnout, pokud jde o projev negativních emocí, kvůli Merkuru můžete říkat opravdu zbytečné věci.

Střelec

Merkur tento týden mírně zaměňuje vaše grafy. Bude se cítit jako trochu shonu, ale je důležité, abyste nyní zůstali v klidu. Velmi úspěšný týden pro důslednou a tvrdou práci a sebezdokonalování všeho druhu.

Kozorožci

U Kozorohů bude tento týden ve znamení jasnosti. Mnoho lidí ve vašem prostředí konečně předvede své pravé barvy.

Na konci týdne se může hromadit únava lidí – proto bude obnova energie v přírodě s blízkými velmi příznivá.

Vodnáři

Pro ženy Vodnáře bude tento týden představovat velmi obtížný úkol – budete se muset vypořádat se svým vlastním podezřením, protože vaše podezření jsou neopodstatněná a způsobená vlivem Merkuru na vaše znamení.

5. června zkuste neplánovat nic důležitého, lepší plán na další den.

Ryba

Pro tento týden je důležité, aby si Ryby zachovaly svůj vlastní pozitivní přístup. S jakým postojem začnete tento týden, tak to bude.

Pokud na vaši náladu mají vliv nějaké negativní faktory, vyhledejte podporu zvenčí.

Zdroj.esoteric