Astrologická předpověď pro všechna znamení zvěrokruhu na březen 2021

Starověcí astrologové vytvářeli pozemské předpovědi pro tento rok, když vytvořili mapu okamžiku přechodu Slunce v 1. stupni Berana do určité oblasti. Způsob, jakým budou všechny ostatní planety v tomto okamžiku umístěny vzájemně vůči sobě a relativně ke kruhu zvěrokruhu, pomohl určit astrologické počasí pro celý nadcházející rok až do dalšího vstupu Slunce do Berana. 

Tento měsíc bude Mars, planeta obchodních aktivit, ve znamení Blíženců ( od 4. března do 23. dubna 2021 ). Tato rychle se rozvíjející planeta nám udává směr pro tento měsíc: hlavním zaměřením obchodního života by mělo být shromažďování a sdělování informací.

Nebuďte překvapeni, pokud mezi zaměstnanci v kancelářích probíhá spousta rozhovorů, nyní je jen důležité vybudovat soudržný tým prostřednictvím společných zájmů a intelektuální výměny. Všechny důležité obchodní záležitosti by měly být vyřešeny klidným projednáním všech problémů a vzájemným nasloucháním. Možná budete muset cestovat na služební cesty, může existovat mnoho drobností, které vyžadují neustálý pohyb.

Pokud máte nové projekty a záležitosti, budou se dobře rozvíjet, pokud se o ně bude zajímat ideologický inspirátor.

Tento měsíc není špatný pro různé informační projekty, vzdělávací programy a různé druhy intelektuální práce. Také nyní bude spousta diskusí, jednání, smluv. Je dobré komunikovat s kolegy a dokonce vyjednávat o společném PR .

Blíženci jsou proměnlivé znamení, což znamená, že je proměnlivé. Případy zahájené v této době budou upraveny a revidovány, zejména pokud se netýkají přenosu informací, jednání, dokumentů, komunikace s klienty nebo poradenství, drobných pohybů a přepravy.

Složité dny měsíce lze nazvat 23., 24. března 2021 , kdy se Mars přiblíží napjatému aspektu s Merkurem. V dnešní době je lepší neplánovat nic důležitého, zejména důležitá jednání a dokumenty. Obchodní dohody nemusí přinést požadované výsledky, jednání mohou selhat a informace mohou přijít se zpožděním nebo chybami.

Venuše, planeta spojená s finančními problémy , bude tento měsíc celkem harmonicky umístěna. První tři týdny v měsíci bude stále v Rybách, kde mohou být důležitými vlastnostmi hojnost, plodnost a pohodlí.

Ačkoli je znamení Ryb často spojováno s něčím vágním, Venuše, která kráčí po tomto znamení, vás může vést k myšlenkám na neoficiální nebo možná tajnou práci . Je vhodná doba hledat zdroje příjmů, které souvisejí s kreativní implementací. Znamení Ryb dává dobrou fantazii a Venuše pomáhá přeměnit tuto fantazii do podoby.

Můžete si však všimnout, že peníze v tuto chvíli pocházejí z ničeho a také okamžitě zmizí. Ryby nejsou znamením, které chce šetřit a šetřit na později. Tady jen stěží můžete uložit něco konkrétního, takže je lepší si odpočinout a užívat si příjem peněz a jejich utrácení.

Je to dobrý měsíc na hledání dalších zdrojů příjmů (Ryby jsou stále dvojím znamením), ale neměli byste očekávat, že to může být dlouhé a stabilní. Ryby nedávají stabilitu.

Dávejte pozor na nový měsíc 12. – 14. března 2021 . V dnešní době je lepší neriskovat peníze příliš, podvodníci se mohou aktivovat, existuje nebezpečí ztráty peněz nebo jejich utrácení za něco zbytečného.

21. března 2021 se Venuše přestěhuje do znamení Berana , což dává úplně jinou energii. Peníze budou vydělávány aktivně, vaše finanční problémy budou vyřešeny poměrně rychle. Pozitivní aspekty Venuše na konci března 2021 by mohly přinést požadovaný zisk nebo dát někomu dobré příležitosti.

Pokud jste dlouho chtěli přiznat, ale neodvážili jste se, nebo jste si teprve nedávno uvědomili, že osoba vedle vás je opravdu vaše polovina, je čas se otevřít a neztrácet čas . Tento měsíc je ideální pro vyznání lásky a posunutí vašeho vztahu na vyšší úroveň.

Pokud nemáte milence, je dobré ho hned začít hledat. Vztahy zahájené s Venuší v Rybách jsou často založeny na vzájemné lásce, úctě a milostném vztahu. Pozitivní je to, o čem mnozí z nás sní: najít svou druhou polovinu. V březnu 2021 budete mít mnoho šancí získat v lásce to, co chcete.

Aspekty Venuše během tohoto období budou většinou pozitivní , což znamená, že milostný život se bude s větší pravděpodobností úspěšně rozvíjet. Je dobré navazovat nová romantická známost, randit a vyznávat lásku 1., 2., 18., 29. března 2021.

Po 21. březnu 2021 bude Venuše ve znamení Berana, což ji činí odhodlanější a aktivnější při hledání lásky. Je však pravděpodobné, že nové vztahy, které začaly během této doby, budou krátkodobé .

Pokud plánujete svatbu nebo zásnuby v březnu, ale ještě jste si nestihli vybrat datum předem, měli byste věnovat pozornost následujícím datům měsíce: 1., 2., 5., 7., 18., 29., 20. března .

V březnu 2021 nabírá Merkur rychlost, což znamená, že budete mít mnohem více příležitostí vyrazit na cestu než minulý měsíc. To je vhodná doba pro obchodní i rekreační cestování.

Mars tento měsíc bude následovat znamení Blíženců , což je dobré pro různé malé výlety a cesty. Je také vhodný čas diskutovat o výletech a plánovat budoucí itineráře.

V nepříznivé dny v měsíci je lepší nezačínat s cestami, zejména 23., 24. března 2021 . V dnešní době se zvyšuje riziko různých zpoždění, zpoždění a poruch dopravy.

V březnu 2021 neexistují prakticky žádné složité a napjaté aspekty rychlých planet (s výjimkou aspektů Měsíce), takže nyní astrologické počasí přispěje ke zlepšení podmínek v případě nemocí a rizika nevolnosti být o něco nižší než v předchozích měsících

Každý samozřejmě máme svou vlastní prognózu zdraví, ale za dobrého „počasí“ můžete být klidnější a cítit se mnohem pohodlněji.

Traumatický aspekt Marsu a Merkuru se očekává 24. března 2021 , takže v blízkosti tohoto data stojí za to řídit auta opatrně, fyzicky namáhat, být velmi opatrní v práci a nezapomínat na bezpečnost doma. Nedoporučujeme vám překračovat rychlost v těchto dnech a pracovat opatrně s jakýmikoli nebezpečnými předměty a zařízeními.

Během tohoto období byste měli být také opatrní při používání různých chemikálií , alkoholu a alergenů, protože rizika otravy a alergií jsou poměrně vysoká. Zvláštní pozornost věnujte období od 10. do 14. března 2021.

Doporučeno (vyhnout se negativním aspektům):

  • Práce s papíry a dokumenty;
  • Podepisovat smlouvy;
  • Pořádat důležitá setkání, semináře a konference;
  • Zahájit vzdělávací programy a složit zkoušky;
  • Napište důležitou práci;
  • Provádět experimenty a testy;
  • Rozhodujte se a diskutujte o nich s nadřízenými;
  • Dotazujte se, nechte si poradit;
  • Prohlašujte svou lásku, jděte na rande;
  • Zaregistrujte manželství;
  • Provádějte nákupy, zejména velké;
  • Buďte pozornější v práci i doma;
  • Při práci s nebezpečnými předměty dodržujte bezpečnostní opatření.

Nedoporučuje se (většinou v nepříznivé dny):

  • Rozptýleni maličkostmi, když je třeba vyřešit důležitý a konkrétní úkol;
  • Věřte obdrženým informacím, aniž byste měli fakta a důkazy;
  • Dopřejte si iluze, když potřebujete být realističtí.

Zdroj:nakonu.com