ASTROLOGOVÉ OBJEVILI, CO VÁS ČEKÁ DO KONCE ROKU 2022: Předpověď pro všechna znamení zvěrokruhu

ŠTÍR

LÁSKA: Toto období bude svým způsobem zajímavé a náročné. 25.10. ve vašem znamení je zatmění a v těch dnech budete pravděpodobně procházet zkouškami v osobních vztazích a dělat rozhodnutí, která by v nich mohla zrodit něco nového, alespoň den po zatmění, protože pak uvidíte vše jasněji. Máte před sebou zajímavé období, ve kterém nebude nouze o akce a zážitky. Dobrá Venuše vám bude příznivě nakloněna do 12.8, a hlavně od 24.10. do 17.11.

KARIÉRA: Vaše práce nebude středem pozornosti. Pokud jste zaměstnaní, budete to dělat běžně, ale zároveň studovat lidi kolem sebe jako skutečný psycholog. Spíš než samotná práce vás bude zajímat, kdo je kdo a jaký je. Nečekejte ve své práci podporu ostatních, protože opoziční Uran stejně jako dlouhý pobyt Marsu (od 21. srpna do konce roku) nepřinesou nic jiného než občasné třenice. To vám ale ani nebude záležet, protože se budete spoléhat na vlastní síly a vaše myšlenky budou někde jinde. Umění, děti, vše krásné a dobré, sport a podobná témata budou zaměstnávat vaši pozornost téměř neustále. Víc než práce.

ZDRAVÍ & RADY: Pozor na stres. Relax v dobré společnosti, smíchu a podobně. Hledejte jasný obsah a pak bude vše v pořádku.

STŘELEC

LÁSKA: Poté, co jste si definovali své cíle a víte, co hledáte, budete nyní z celého srdce hledat totéž. Ale nepůjde to tak rychle, jak doufáš. Nejraději byste létali, ale stále budete muset zůstat na zemi. Abyste neupadli do světa iluzí, podívejte se nejprve na fakta a buďte klidní a rozvážní. Je velmi důležité, abyste měli k sobě i k druhé straně realistický vztah. Pokud se vám to podaří, všechno vám půjde dobře. Nakonec pro vás bude všechno dobré. Dobrá Venuše posílí váš milostný život od 12. srpna. do 6.9., a zejména od 17.11. do 11.12.

KARIÉRA: Pravděpodobně budete trochu líní a někteří mohou dokonce stavět věže ve vzduchu. Nemáte nijak zvlášť výrazný pracovní tranzit, takže si udržujte to, co máte. Dobrá je možnost řešení bytové otázky, ale i zde musíte být realisté. Opoziční Mars v Blížencích (od 21. srpna do konce roku) vám ubere energii, proto si určitě vše s prací naplánujte s dostatečným předstihem a šetřete se svými silami, abyste stihli vše, co potřebujete. Na pracovišti můžete očekávat nějaké novinky, ale ne takové, které by vás a váš stav skutečně ovlivnily. Přizpůsobte se a jeďte klidně dál.

ZDRAVÍ A RADY: Téměř neustále budete v pokušení přehnaně se vyžívat ve spotřebě nebo v příliš svobodném chování. Snižte ji na minimum pomocí vnitřní sebekázně a zdrženlivosti. Díky tomu se budete cítit lépe.

KOZOROH

LÁSKA: Jako vždy víte, co chcete, a je za vámi náročné období, ve kterém jste si to ještě více uvědomili. Na tomto základu budete pokračovat. Možná se objeví nějaká pokušení, ale s vaším dobrým plánem půjde všechno hladce. Očekávejte neočekávané, ale dobré pro vás. Přijměte změny, protože z dlouhodobého hlediska budou dobré. Vše ostatní, co se týká soukromí, bude víceméně úhledné. Dobrá Venuše vám od 6. září dá vítr do zad. do 30.9. a opět od 11.12. koncem roku.

KARIÉRA: S vědomím, že jste toho již hodně dokázali, začnete „hrát“, čili v práci bude stále více vystupovat do popředí vaše kreativita, talent a fantazie. Už pro vás nebude důležité udržovat a upevňovat svou pozici, protože už je taková od přírody a co je za vámi, ale budete se rozvíjet dál, ne na vyšší úroveň – budete hledat nové výzvy, mezi které patří i přehlednost , smysl pro krásu, umělecké aspirace, širší okruh lidí, kteří vás na cestě podpoří, a vše, co je jemnější, ještě kvalitnější, zkrátka budete nasměrováni na vyšší úroveň a tu jemnější práci. Toto bude doba jakéhosi rafinovaného upgradu, pro který jste již dříve splnili podmínky. Samozřejmostí je, že si to užijete.

ZDRAVÍ A RADY: Nic vás nebude trápit, planety vás podpoří. Určité přechodné vynucení je možné, ale s vaší vnitřní stabilitou bude zanedbatelné.

Vodnář

LÁSKA: Před vámi je období, ve kterém se hlavní věci budou dít v některých jiných tématech. Nebojte se, láska bude, ale nebudete muset zápasit s žádnými milostnými pokušeními a podobně. Vše bude víceméně úhledné, takže pokud jste ve vztahu, budete na něm stavět, jak nejlépe umíte. Jen si dejte pozor, abyste svého milého nezanedbávali kvůli práci, tedy pokud jste stále single, buďte otevření novým příležitostem a známostem. Nepodléhejte špatným myšlenkám, ale vyhledávejte společnost a veselé lidi. I na dálku nebo na krátkou dobu. Venuše vám pomůže od 30. září do 24. října.

KARIÉRA: Toto je období, které přináší mnoho příležitostí změnit věci ve své práci a kariéře. Pěkné možnosti výdělku se otevírají a pravděpodobně je plně využijete. Zatmění se odehrává ve vašem přirozeném 10. domě kariéry, 25.10. Budou to dny, kdy budete muset reagovat chytře, možná projdete určitými zkouškami souvisejícími s tématem práce a zvyknete si na možnou novou situaci nebo změnu. Odejít ke přinést alespoň den po zatmění pomine, protože pak můžete vidět jasněji. Chvílemi se vám bude zdát, že nejde spojit nekompatibilní, ale když se trochu víc zamyslíte, najdete klíč k tomu samému.

ZDRAVÍ A RADY: Snášej vše, co ti přijde do cesty, s mírem a trpělivostí. Zůstaňte vyrovnaní, a pokud vás napadnou špatné nebo smutné myšlenky, nezapomeňte na to „Proměňte starosti v radost“ a hledejte společnost nebo humorný obsah. Pak bude vše jednodušší.

RYBA

LÁSKA: Otvírají se před vámi krásné příležitosti pro šťastné vztahy. Buďte otevření a připraveni na jakoukoli spolupráci, protože to bude dobré především pro vás. Budete velmi empatičtí a někteří téměř na vlastní kůži pocítí, jaké to je pro ostatní kolem nich. Vaše vnitřní vhledy budou silné a díky tomu, že budete naslouchat sami sobě, budete vědět, na koho se obrátit nebo koho opustit. Váš soukromý život bude hluboce propojen s výše zmíněným a vy jste ta pravá Ryba, která nejen sní, ale také přesně ví, o co jde. Venuše vás zušlechtí do 12. srpna a od 24. října do 17. listopadu.

KARIÉRA: Štěstí vás bude provázet v práci. Někteří dostanou příležitost rozšířit své znalosti nebo dělat něco, co vždy chtěli dělat. Přijměte všechny výzvy a udělejte to nejlepší, protože jsou možné úspěchy, kterými se budete moci chlubit později. Ať vás však chválí ostatní. Není vyloučeno, že nějaké uznání nebo ocenění skutečně dostanete. Dlouhý pobyt na Marsu (od 21. srpna 2022 až do jeho konce) vám ubere energii, proto si vše ohledně práce pečlivě naplánujte a připravte, abyste byli efektivní. Ti, kteří možná pracují z domova, budou mít ve stejném období určité požadavky, ale i to zapadá do příběhu o přípravě všeho předem. Pak nebudou chybět výsledky.

ZDRAVÍ A RADY: Čas od času můžete pociťovat zvýšenou únavu, proto pravidelně odpočívejte a relaxujte. Všechno ostatní bude víceméně čisté.