ASTROLOGOVÉ ODHALUJÍ NEJŠŤASTNĚJŠÍ DNY V ŘÍJNU 2022: Využijte následující šance, můžete dosáhnout toho, co jste DLOUHO CHTĚLI

  1. ŘÍJNA

Poslední čtvrť Měsíce v Raku, Slunce ve Vahách v trigonu s Marsem v Blížencích – šestý smysl nás nadále podporuje v porozumění jak vlastním myšlenkám a pocitům, tak i pocitům blízkých, takže stojí za to využít tento čas k harmonizaci vztahů a řešení dlouhotrvajících konfliktů. Dovedně jednáte s partnerem a víte, jak prezentovat svůj názor bez strachu z názorů ostatních. Poloha Slunce vůči Marsu naznačuje, že tento den je ideální pro všechny nové začátky a rozhodující kroky ve všech oblastech života.

  1. ŘÍJNA

Měsíc v Panně v souladu Uran v Býku – Tento aspekt nám pomáhá cítit se pohodlně ve své vlastní kůži, být přesně tím, kým jsme. Vážíme si naší rozmanitosti a autenticity i přes názor prostředí, které se neshoduje s naším. V tento den nebudeme mít problémy s navazováním nových přátel, partnerů a podobně smýšlejících lidí, protože sebevědomí uspokojí nás i naše okolí. Mnozí budou v pokušení udělat něco impulzivně, riskovat, ale místo pádu jsou velké šance na úspěch.