Astrologové přinesly horoskop na rok 2021. Ryby čekají úspěchy a Panny se po těžkých měsících konečně dočkají

Rak

Pro raků bude příští rok trochu náročnější a bude vyžadovat mnoho sebezapření. Zástupci tohoto znamení se hned na začátku roku setkají s obtížemi při přijetí nových věcí a změn v jejich životě. Třeba vědět, že změny to budou poměrně radikální. Pro jiné znamení by to nebyl problém, ale pro raků, kteří jsou sami o sobě samotářští a uzavření, to bude tak trochu zkouška ohněm.

Lev

Lvi budou v příštím roce úspěšní, protože budou uctíváni a opěvovaný ještě o kousek víc než dosud. Budou se nacházet v centru pozornosti a vůbec si tuto pozici nebudou muset zásluhy. Přát jim budou hvězdy, které pozvednou jejich sebevědomí. Pozor však na zrady a ztráty, které se při velkém zánětu radosti a pýchy dají snadno přehlédnout.

Panna

Uplynulé roky byly pro zástupce tohoto znamení trochu těžké a stresující, ale změny se dočkají již během toho nadcházejícího. Panny konečně pocítí, jak se všechny ty roky sebeobětování, dřiny a zapírání zúročí a přinesou ovoce. Tvrdá práce se vyplácí, a tak se panny již nebudou muset vzdávat vlastních potřeb na úkor druhých. Máte se na co těšit!

váhy

Váhy žijí v klidu a v harmonii téměř během celého roku, ale v roce 2018 budou zástupci tohoto znamení tlačeni tak trochu ke zdi. Budou muset udělat mnoho nových a zejména správních rozhodnutí, vyřešit mnoho problémů a sporů. Pozor by si měli dávat váhy zejména na prázdné argumenty, které jim těžké situace mohou ještě zhoršit.

štír

Příští rok bude pro štírů příležitostí, jak se otevřít novým lidem a novým příležitostem. Naoko chladné, ale ve skutečnosti velmi přátelské štíři potká štěstí v podobě mezilidských vztahů. Budou nacházet lásky, přátel a mnozí se dokonce vezmou nebo se pro takový krok rozhodnou.

střelec

V následujícím roce se mnozí střelci naučí, co považují za své hlavní priority. Budou úspěšnější a šťastnější a jejich vrozený optimismus se ještě znásobí. Radost mohou přinést nové rodinné přírůstky, cestování, přátelství, ale i množství dobrodružství. Příležitostí podělit se s ostatními o své znalosti a zkušenosti budou mít střelci v roce 2021 nepočítaně.

Kozoroh

Přestože jsou tvrdohlavé, kozorohy jsou i nejpopulárnější znamení. Budou ještě úspěšnější než berani, potká je však více štěstí v rodinném kruhu, v lásce a přátelstvích jako v kariéře. Tak se zdá, že hektika, kterou prožívali v posledních letech, se konečně změní na dokonalou idylku. Důvěra, stabilita a klid – to jsou aspekty, které vystihují rok 2021 pro kozorohy.

Vodnář

V prvním pololetí se bude vše vyvíjet dobře a poměrně bezproblémově. Čas a úsilí vydané rodině se zužitkuje v tom nejlepším slova smyslu. Ve druhém pololetí však budou muset vodnáři překonávat různé překážky, které nebudou vůbec jednoduché. Budou mít vysoké cíle a zdolat je nebude vůbec jednoduché. Připravte se na strastiplnou podzim i zimu.

ryby

Ryby si příští rok užijí po všech stránkách. Budou si muset zvolit správnou cestu, najít své místo v určitých životních oblastech, ale i poslouchat a jít směrem, který jim zvolí někdo jiný, Vše, co je naplánováno, se jim vydaří, projekty půjdou jedna radost, lásce se bude dařit. No přijdou i nezdary, které se vyskytnou čas od času, aby vás upozornili na to, že život není procházka růžovou zahradou.

Zdroj:babskeveci