Astrologové přinesly horoskop na rok 2021. Ryby čekají úspěchy a Panny se po těžkých měsících konečně dočkají

Pomalu ale jistě se tento rok chýlí ke konci a astrologové už nyní čerpat do svého vědomí, aby přečetli a dále posunuly, co budou hvězdy lidem v příštím roce přát a co naopak ne.

Beran

Rok 2021 přinese beranům štěstí v podobě nových zdárného úsilí. Není důležité, do jakého snažení se pustíte, zda jdete stavět dům, měníte práci, vydáváte se nebo plánujete kompletní změnu svého vnitřního já. Vaše cesta nebude přehrazování problémy a vy se tak již nyní můžete připravovat na to, že pozitivní myšlení vám vaši radost ještě zdvojnásobí.

Býk

Následující rok bude pro býků spojen zejména s rodinným štěstím. Vroucně vztahy s vašimi blízkými vám zaručí, že i staré hříchy se prominou a vy začnete opět znovu. Budete trávit se svou rodinou a blízkými množství času a to je dobře. Vaše duše pookřeje a vy se budete cítit naplněni a šťastní.

Blíženci

Pro blížence bude rok 2021 rokem proměn a nebude až takovým šťastným. Alespoň ne v pravém slova smyslu. Blíženci budou hodně uvažovat nad hodnotami, nad svým životem, budou hodně rekapitulovat a přemýšlet o možných změnách. Zakusí zhrýzané svědomí i pochybnosti. Pomoci mohou různé kurzy, sebevzdělávání či v horších případech i psycholog.

Pokračování na další straně