Baba Vanga varuje! Jaký dárek byste NIKDY neměli přijímat – pokud jej dostanete také, vyhoďte ho!

Kapesník
Pokud jste se rozhodli přidat někomu k dárku kapesníček, raději to vzdejte. Kapesník je spojen se spoustou smutku a slz. Což znamená, že to chceš někomu dát. Vyhněte se tomuto daru, který nepřináší štěstí.

  1. Rukavice

Nyní se ptáte, co je špatného na rukavicích, které mohou být krásným dárkem pro každého. V případě rukavic se provádí mnoho rituálů a kouzel. A někdo možná provedl takový rituál a dal vám špatnou energii vetkanou do rukavic, které dostanete. Proto tento dárek není vůbec vhodný.

  1. Perly

Perly shromažďují spoustu negativní energie. I když se jich někdo na chvíli dotkne. Představte si, kolika rukama perly prošly, než se staly ozdobou okna, kterou si můžete koupit. Negativní energie z perel je extrémně obtížné odstranit. A někdy to v nich zůstane navždy.

  1. Zrcadlo

Zrcadlo je vždy záhadou. Je spojena s mnoha rituály a kouzly. Kromě toho se věří, že může vzít z mládí a krásy svého majitele. Proto je zrcadlo jedním z předmětů, které si musíte pořídit jen pro sebe.

  1. Hodiny

Čas je něco, co nikdo nemůže dát ani vzít. Symbolika hodinek je příliš silná a pokud vám je přesto někdo daruje, „kupte“ za pár mincí během vteřiny.

Zdroj:substantial