Bridget Fonda skončila s herectvím před 20 lety. Nyní se objevila na veřejnosti

Bridget Fonda – co se s ní děje?

V roce 2003 se Fonda stala manželkou skladatele Dannyho Elfmana a o dva roky později porodila syna Olivera. Herečka o tom ani nepřemýšlela – rozhodla se být matkou na plný úvazek a dát svému dítěti vše, co sama neměla, protože je dcerou slavného otce.

Rodinný život herečku pohltil natolik, že se úplně přestala starat o to, co si o ní myslí ostatní. Stále méně paparazzi by ji také mohlo „ulovit“. Povedlo se jim to po 12 letech, krátce před Bridgetinými 58. narozeninami.

Některá média psala, že Bridget Fonda se již příliš nepodobá svému dřívějšímu já a je těžké ji poznat. Navíc byly publikovány ošklivé články, například jeden začínal slovy: „Dívka z plakátů 90. let je k nepoznání. Plachá hvězda se objevila na veřejnosti poté, co ukončila hereckou kariéru.“ Na profilu „Daily Mail“ bylo uvedeno, že její současný vzhled je „dramatickým odklonem od její kdysi ultra okouzlující image“.

Internetoví uživatelé se ale nenechali ovlivnit kritikou a dali jasně najevo, co si o tom myslí. Někteří říkali, že Bridget Fonda vypadá docela normálně a musí se cítit dobře, že už nemusí hladovět kvůli filmovému průmyslu. Jiní ji hájili tím, že splatila své dluhy v Hollywoodu a zaslouží si respekt. A i při zveřejnění nových fotografií herečky se názory uživatelů internetu nezměnily.