Budou to nejlepší dny v roce 2022 v lásce a financích

Jupiter

Planeta expanze, Jupiter, začíná rok v duchu krásných Ryb. Bude v Beranu od 10. května do 28. října , což z nás dělá trochu sobce, ale umožňuje nám to dosáhnout našich cílů. Od 28. října do 20. prosince opět vstoupí do znamení Ryb, což bude období mystiky a soucitu. Poté se od 20. prosince do 16. května 2023 přestěhuje zpět do Berana.

Uran

Revoluční planeta Uran a severní uzel zkázy se propojí 31. července. Půjde o radikální změnu v ekonomice, v politice, ve způsobu získávání potravin a v životním prostředí.

Zatmění Slunce a Měsíce

Zatmění jsou ukazatele času, vynášejí na světlo věci a odhalují věci, které jsme ještě neviděli. Ukazatele důležitých událostí.

30. dubna. Eclipse in Taurus, která nás povzbuzuje k tomu, abychom pečovali o naše vztahy, žili okouzlující život, uvolňovali naše kosti a využívali své tvůrčí nadání.

16. května Zatmění Měsíce Štíra způsobuje poruchy komunikace, proto je nezbytné uvědomovat si své pocity a emoce.

25. října Zatmění Slunce ve Štíru, které způsobuje, že se měníme, přetváříme a vyvíjíme. Toto je okamžik růstu.

8. listopad. Zatmění měsíce v Býku nás nutí odložit své ego a oddat se tomu, koho a co milujeme.

Mars je retrográdní

Když se tato ohnivá planeta, která představuje hybnost, energii a vášeň, vrátí zpět, učiní nás pasivnějšími, než je průměr. Retrográdní období probíhá od 30. října 2022 do 12. ledna 2023. I když to bude pomalé, dovnitř se obracející období, budeme moci prosperovat, pokud budeme své bitvy a projekty volit moudře.

Zdroj.esoteric