Celý život jsme byli léčeni špatnými Léky! MUSÍTE TO VĚDĚT!

4. ENINGAVIRIN

Používá se k prevenci a léčbě nachlazení a chřipky. Ingaverin vstoupil na trh v roce 2008 bez plnohodnotných placebem kontrolovaných studií a o několik měsíců později začala takzvaná epidemie prasečí chřipky, která významně přispěla k jejímu prodeji. Navzdory skutečnosti, že neexistují žádné vědecky podložené důkazy o účinnosti přípravku Ingaverin proti chřipce, bylo použití této drogy doporučeno Ministerstvem zdravotnictví a sociálního rozvoje.

5. KAGOCEL

Účinnost léku nebyla prokázána randomizovanými klinickými studiemi (RCT). Bez těchto výsledků není lék obvykle schválen pro použití v kultivovaných zemích. To lze ověřit pomocí databáze MEDLINE, která je zdarma k dispozici všem na celém světě prostřednictvím americké národní lékařské knihovny.

V MEDLINE je celkem 12 článků, kde je zmíněna Kagocel. Není mezi nimi ani jeden RCT. Seznam studií dostupných na webu Rusnano obsahuje více studií, které vypadají jako RCT podle názvu. Bohužel nebyly zveřejněny. Tento seznam nezahrnuje studie tzv. Třetí fáze, tj. studie nezbytné ke stanovení účinnosti a bezpečnosti léku prováděné u dospělých. Převládá výzkum na dětech, který vypadá nemravně. U dětí by měly být vyšetřovány pouze ty zákroky, které již byly vyšetřeny u dospělých a které je třeba vyšetřit u dětí.

To je obzvláště překvapivé, protože, jak uvidíme níže, některé potenciálně škodlivé účinky přípravku Kagocel jsou dlouhodobé a dokonce nevratné. Nevíme, proč Nearmedic nepublikuje výzkumné materiály, které, jak název napovídá, vypadají jako RCT. Víme však, proč farmaceutické společnosti obvykle nezveřejňují výsledky RCT: protože tyto studie nepřinesly atraktivní výsledky, které společnost potřebovala.

Neexistuje tedy žádný spolehlivý důvod považovat Kagocel za účinný prostředek prevence nebo léčby nachlazení. Rozumný člověk by to tedy neměl používat.

6. OTSYLLOCOCCINUM

Lék vyrobený pomocí extraktu jater a srdce neexistujícího ptáka k boji proti neexistujícímu mikroorganismu a neobsahuje účinnou látku. Během epidemie španělské chřipky v roce 1919 objevil francouzský epidemiolog Joseph Roy pomocí mikroskopu v krvi pacientů s chřipkou záhadné bakterie, které pojmenoval Oscillococci a prohlásil jejich původce (spolu s oparem, rakovinou, tuberkulózou). a dokonce i revmatismus).

Následně se ukázalo, že původci chřipky jsou viry, které nelze pozorovat optickým mikroskopem, a bakterie Oscillococci nemohl vidět nikdo kromě Roy. Když vakcína vyrobená Royem na základě ocilokoků z krve nemocných nefungovala, rozhodl se, vedený hlavní zásadou homeopatie – léčit podobné podobné, ale v mnohem nižších dávkách, použít extrakt z játra ptáků – hlavní hostitelé chřipkových virů v přírodě.

Stejný princip následují moderní výrobci oscilokokcinu, kteří jako účinnou látku drogy označují Anas Barbariae Hepatis et Cordis Extractum – extrakt z jater a srdce barbarské kachny.

Zároveň nejprve druh Anas Barbariae v přírodě neexistuje a kachny používané Royem se nazývají pižmové kachny a v biologické nomenklatuře jsou známé jako Cairina moschata. Zadruhé, v souladu s Korsakovovým homeopatickým principem, je extrakt podle výrobců zředěn 10 až 400krát, což znamená nepřítomnost ani jedné molekuly účinné látky oscillococcinum v jakémkoli balení léčiva (pro srovnání počet atomů ve vesmíru je 1 * 10 až 80 stupňů).

Teoreticky by veškerý Oscillococcinum prodaný před koncem času mohl být vyroben z jedné kachní jater. „Z pohledu moderní vědy nemají homeopatické léky, které zahrnují léčivý přípravek Oscillococcinum, prokázanou účinnost a nedostatek důkazů o účinnosti a bezpečnosti je důvodem, proč nebyl tento léčivý přípravek schválen k použití, nemluvě o tom, že Výrobce nemůže prokázat přítomnost deklarovaných složek v přípravku, “říká profesor Vasily Vlasov, viceprezident společnosti pro medicínu založenou na důkazech.

V hodnocení Pharmexpert pro rok 2009 je oscilokokcinum na druhém místě mezi nejoblíbenějšími OTC léky v Rusku. Podle odborníků, kteří sledují ruský trh, spočívá hlavní důvod jeho popularity v aktivní reklamní politice výrobců a v lásce ruských lidí k samoléčbě. Ve vlasti drogy je ve Francii od roku 1992 zakázán prodej jakýchkoli léků připravených v souladu s Korsakovovým homeopatickým principem pro lékařské účely, s výjimkou Oscillococcinum.

7. TAMIFLU a RELENZA

Nebude to trvat dlouho a další hysterie začne pod rouškou boje proti chřipce vytlačovat z populace peníze. A dnes vám chceme vyprávět o příběhu, který se stal poměrně nedávno, o kterém informovaly anglické noviny Gardian. V roce 2014 si Spojené království vytvořilo zásoby chřipky ve výši 600 milionů GBP (více než 1 miliardu USD). Brzy však vyšlo najevo, že zakoupené léky špatně zmírňují příznaky nemoci a nemohou zabránit šíření epidemie.

Nezávislí odborníci provedli výzkum a zjistili, že společnosti, které vyráběly dva hlavní léky proti chřipce, Tamiflu a Relenza, skrývaly důležité informace. Ukázalo se zejména, že během klinických studií byly tyto léky zcela neúčinné. Vědci dospěli k závěru, že kvůli nedostatku informací vláda shromáždila tyto léky, které se skládaly ze 40 milionů dávek. Úředníci odpovědní za oběh drog byli také kritizováni za to, že před schválením jejich užívání neshromáždili veškeré informace o drogách.

Výsledky klinických studií s léky Tamiflu a Relenza zabírají 175 tisíc stránek. V této řadě informací bylo možné snadno skrýt data, že jedinou výhodou těchto léků je odstranění příznaků onemocnění po dobu asi půl dne. Zároveň neobsahuje žádné odůvodnění pro vytvoření takové významné rezervy pro peníze daňových poplatníků, protože léky nemohou zabránit vzniku závažných komplikací, včetně pneumonie, a také snížit míru šíření viru mezi populací.

Vědci jsou znepokojeni skutečností, že přípravek Tamiflu, který tvoří přibližně 85% rezerv, může způsobit vážné vedlejší účinky, jako jsou problémy s ledvinami, vysoká hladina cukru v krvi a duševní poruchy, včetně vývojové deprese a deliria. Výsledkem bylo, že 600 milionů liber z kapes daňových poplatníků bylo „uvrženo do větru“, uzavřel profesor medicíny Karl Henegan z Oxfordské univerzity, jeden z autorů studie.

 8. AMIXIN, THIMALIN, THYMOGEN, VIFERON, ANAFERON, ALPHARON, INGARON (BIOPAROX, POLYOXIDONIUM, CYCLOFERON, ERSEFURIL, IMUNOMAX, LIKOPID, ISOPRINOPHYLOSIN atd.)

„Imunomodulátory“ se prodávají pouze v Rusku – zde je registrováno přes 400 položek.

9. VOBENZIM

Pokud věříte popisu v registru léčivých přípravků, pomáhá proti všem chorobám, od virové hepatitidy po chemoterapii novotvarů. Jak již dlouho zaznamenali lékaři, pokud je droga masovou poptávkou, má širokou škálu indikací, prakticky postrádá vedlejší vlastnosti a je tedy vhodná pro každého, pak s největší pravděpodobností není vhodná pro nikoho a nemá žádné indikace pro jeho použití.

Ve Spojených státech to odmítli zaregistrovat jako lék. FDA jej neuznal jako bezpečný ani efektivní. Byly popsány případy možného výskytu takových nežádoucích účinků, jako je šok nebo individuální nesnášenlivost (anafylaktický šok), ale v Rusku se pozoruhodně prodává.

Zdroj:mirkrasoty.life