ČERNÝ MĚSÍC VSTAL DO ZNAMENÍ LVA: Mnozí pocítí jeho negativní vliv a 1 znamení to bude mít nejtěžší

Štír

Černý měsíc vám přinese důležitou událost ve vaší kariéře. Je možné, že vám bude nabídnuta záviděníhodná vysoká pozice, titul nebo status. Buďte opatrní, protože tyto sliby mohou být falešné. V tomto období se prozradí nějaká tajemství, partner nebo člen rodiny „shodí bombu“, ale vše dobře dopadne.

Střelec

Černý měsíc přináší problémy, pokud potřebujete získat diplom nebo osvědčení o absolvování kurzu. Před 4. říjnem jsou také možné problémy související s cestou do zahraničí nebo stěhováním. Na poli lásky na vás čeká triumf. Zdánlivě nezávazný vztah přeroste ve vážný s velkým potenciálem do budoucna.

Kozoroh

Černý měsíc ovlivní finanční situaci. Pokud se rozhodnete vzít si půjčku, dobře si rozmyslete, zda ji budete schopni splácet. V tomto období by bylo nejlepší vyhnout se velkým finančním transakcím, zejména pokud jde o rozmar, nákupu luxusních věcí, které nepotřebujete.

Vodnář

Černý měsíc vyčistí veškeré pochybnosti, které máte o svém partnerovi nebo v práci. Jasně uvidíte, jaké problémy existují ve vašem milostném vztahu nebo s vaším obchodním partnerem. Pokud se věnujete veřejné práci, buďte opatrní, komu důvěřujete. Někdo by mohl využít vaší naivity a „pošpinit“ vás, píše nsuzivo.rs.

Ryby

Černý měsíc vytáhne na povrch některé staré problémy na pracovišti. Očekávejte intriky, pomluvy a nedorozumění, která přerostou ve vážné rvačky. Poté následuje nová etapa, pročistíte vzduch a vše bude lepší. Možné jsou i poruchy v domě – spotřebiče, elektrická zařízení, ale nenechte se tím rušit.