CESTA KE ŠTĚSTÍ: Životní lekce, kterou se musí každé znamení zvěrokruhu naučit v roce 2023

RAK
Je čas soustředit se na sebe a své štěstí místo neustálého přemýšlení o druhých lidech.
Raci jsou známí svou laskavostí a citlivostí a to jsou jejich superschopnosti. Proto se vždy snažíte udělat radost všem kolem sebe, a to i za cenu vlastního štěstí. Ale musíte pochopit, že čas od času je důležité myslet na své vlastní štěstí a potřeby. Můžete udělat hodně pro ostatní, ale málo pro sebe. V tomto roce se budete muset naučit, jak se milovat a starat se o sebe. Naučíte se bojovat se svými démony a jak překonat svou nejistotu a strach a vyjít z toho jako nejlepší verze sebe sama.

LEV
Je v pořádku dělat tu a tam chyby a měli byste se přestat neustále srovnávat s ostatními.
Jste na sebe vždy příliš tvrdí i na drobné chyby. Je čas přestat být k sobě laskavý a uvědomit si, že chyby a neúspěchy jsou odrazovým můstkem k úspěchu. Jak budete vědět, co dělat a jaký je problém, pokud nikdy neuděláte chybu? Nehledejte dokonalost, ale zaměřte se na píli, poctivost a své přesvědčení. Tyto věci jsou mnohem silnější než perfekcionismus a mohou vás dovést daleko. Přestaňte se také srovnávat s ostatními lidmi a dopřejte si lásku a úctu, kterou si zasloužíte. Budete odměněni za tvrdou práci, bolest a boj.

PANNA
Milujte sami sebe a dovolte si stejný soucit, jaký cítíte k ostatním, a zaměřte se na dosažení vnitřního míru.
Lidé narození v tomto znamení by měli tento rok věnovat sami sobě a udělat vše pro to, aby byli šťastní. Nejdůležitější pro vás bude vnitřní klid. Mít rád sám sebe a starat se o sebe by mělo být na prvním místě vašeho seznamu priorit. I když jste letos velmi sebekritičtí, změní se to. Přísnost vám nepomůže splnit vaše sny, ale vytvoří k vám negativní pocity. Obnovte svou důvěru a víru ve své schopnosti a uvidíte, kam vás to v životě zavede.

VÁHY
Poslouchejte svou intuici a přestaňte ignorovat své instinkty, pokud máte pocit, že něco není v pořádku. Stanovte si také jasné osobní hranice.
Často ignorujete své instinkty a slepě věříte tomu, co vám říkají ostatní. To často vede ke zklamání, bolesti a žalu. Není vám z toho špatně? Vaše intuice je váš nejsilnější spojenec a nejlepší přítel, takže ji neignorujte. Pokud máte pocit, že něco není v pořádku, řiďte se tímto pocitem a vyjděte ze situace. Nebojte se říct „ne“, pokud se cítíte nepříjemně, protože se nemáte čeho bát. Vaše letošní lekce se bude točit kolem slova „ne“, stanovení hranic a naslouchání své intuici.

ŠTÍR

Nezdržujte se negativními a bolestivými věcmi a naučte se opustit minulost.
Lidé narození v tomto znamení jsou známí pro svou věrnost, lásku a vášeň, ale také pro svou temnou stránku. Často se chcete ovládat a vaše vášeň může být dusivá a jen stěží odpouštíte. Ale udržet si hněv a nechat lidi kolem sebe trpět kvůli vašim chybám je jen krátkodobé potěšení, ale ne skutečné štěstí. A to je něco, co se musíte naučit odpouštět. Pokud se budete stále držet negativních věcí, budete se cítit hůř. Cokoli se stalo, by mělo zůstat minulostí a nelze to změnit. Lidé potřebují vidět vaši laskavou stránku místo vaší pomstychtivé stránky. Milujte se, protože tak se naučíte opustit všechny bolestivé věci.

Pokračování na další straně