Cestování v čase ŠOK: Dokazuje tato fotografie z roku 1917, že je cestování v čase možné

YouTuber Jamie D. Grant, když sebral knihu a narazil na záhadnou fotografii, zjistil, že je blázen.

Ve videu YouTube s názvem Time Travel proof found. Pravda nebo iluze ?, říká: „Všimněte si skupiny, jejich oblečení, klobouků. Dokonce i to, jak sedí připraveni na fotografii.

„Podívej se blíže.“ Jeho hlava nepokrytá, vlasy, šortky. Muž nalevo nevěřícně zírá.

„Ukázal tajemný cestovatel nemožné a cesta časem?“ Co myslíš?“

„Surfař“ se přidal k takzvané „bederní cestovatelce v čase“, která se objevila na fotografii ze 40. let 20. století s módním smyslem, zdánlivě o desítky let před těmi kolem.

Jeden divák se k videu vyjádřil slovy: „Prohlédl jsem si tuto knihu jako malé dítě a všiml jsem si tohoto obrázku; nejenže je skutečný; ale v té době jsem cítil, že jeho oblečení je na tomto obrázku trochu dopředu stále mám husí kůži “

Další osoba řekla: „Ten chlap vypadá, jako by byl na obrázku zaskočen.

„Určitě vypadá jako z jiného časového období. Skvělé video.“

Ale jak někteří zdůraznili, „surfař“ se může zdát, že vyčnívá jako bolavý palec ze zbytku davu, ale jeho oblečení mohlo být velmi dobře v módě.

Jedna osoba komentující knihu na GoodReads.com se zmínila o článku Post Gazette a řekla: „V komentářích k článku někdo zmínil, že tehdy byla trička a že se brzy po tomto datu dostala do společného lexikonu – objevil se ve slovníku Merriam-Webster ve 20. letech 20. století.

„Tento článek říká, že je námořníci amerického námořnictva nosili již v roce 1913.“

„Vzhledem k tomu, že šortky nosí i ostatní chlapci na obrázku, řeknu, že není cestovatel v čase.“

„Kromě Billa a Teda by si cestující v čase mysleli, že tričko a šortky by bylo nejlepší mít na sobě, když cestujete časem do minulosti?“

V obou scénářích se všichni fyzici shodují, že je nemožné cestovat zpět v čase podle našeho současného chápání vesmíru a jeho zákonů.

Podle profesora Williama Hiscocka z Montanské státní univerzity se můžeme posunout vpřed díky efektu Zvláštní relativity, který se vztahuje na časovou dilataci. Pohyb zpět je však slepá ulička.

Expert řekl: „Cestování v čase do minulosti, což lidé obvykle myslí pod pojmem cestování v čase, je mnohem nejistějším návrhem.

„Existuje mnoho řešení Einsteinových rovnic obecné relativity, která umožňují člověku sledovat časovou osu, která by vedla k tomu, že by se ona (nebo on) setkala se sebou – nebo s babičkou – dříve.“

„Problémem je rozhodnout, zda tato řešení představují situace, které by mohly nastat ve skutečném vesmíru, nebo zda jsou pouhými matematickými zvláštnostmi neslučitelnými se známou fyzikou.“

Profesor zdůraznil, že žádný experiment nebo pozorování ve vesmíru nikdy nenaznačilo, že by k takovému cestování v čase došlo.

Zdroj:express.co.uk