Chuck Norris se vzdal filmové kariéry, aby se mohl starat o svou nemocnou ženu

Chuck a Gina mají spolu dvě děti, Danielle a Dakotu, a jejich manželství je dokonalým obrazem, pokud jde o lásku, kterou mají jeden k druhému.

Chuck Norris s rodinou

Přibližně před deseti lety se však jejich životy obrátily vzhůru nohama, když Gina začala mít zdravotní problémy. Podle páru to všechno začalo, když Gena v roce 2013 šel na rutinní vyšetření magnetickou rezonancí a dostala injekci s kontrastní látkou, která je standardním postupem.

Ve stejném momentě začala pociťovat třes a pálení po celém těle. Její stav bylo obtížné diagnostikovat, protože samotní lékaři netušili, co mohlo způsobit ten hrozný pocit pálení.

Jak čas plynul, její stav se jen zhoršoval. Bolest se jí rozšířila do žeber a začala pociťovat problémy s dýcháním, svalovou slabost a bolesti kloubů.

Jelikož lékaři ji nedokázali diagnostikovat a správně léčit, Gina vzala věci do vlastních rukou a důkladně prozkoumala své symptomy. Nakonec ji to přivedlo k otravě látkou, která se nacházela v kontrastní látce, přesněji šlo o gadolínum.

Po léčení se začala cítit o něco lépe, ale cesta k úplnému uzdravení je ještě velmi vzdálená.

„Během několika hodin po vpichu jsem měla pocit, že celé mé tělo je v plamenech – jako by jím prošla kyselina. Pálení bylo zpočátku ojedinělé, ale stále se šířilo…

Pět měsíců jsem jen ležela v posteli na infuzi a musel jsem mít nepřetržitou ošetřovatelskou péči.
Chuck spal vedle mě na gauči a nikdy neodešel. Modlila jsem se, abych se dožila výchovy svých dětí,“ vysvětlila. Chuck dokonce opustil svoji filmovou kariéru, aby se o ni mohl postarat.

„Vzdal jsem se filmové kariéry, abych se mohl soustředit na Genu, celý můj život je nyní o tom, abych ji udržel naživu,“ řekl Chuck.

Od začátku Gena a Chuck veřejně zažalovali 11 zdravotnických společností ve snaze dosáhnout spravedlnosti. Zbývá tedy doufat, že tento případ dotáhnou do úspěšného konce a jeho manželka se brzy úplně zotaví.