Cikánské karty obsahují osobní zprávu pro každého o budoucnosti. Podívejte se na co připravit a co vás čeká

Lev – Peníze:  Naše osobní karta znamená peníze, finanční přilepšení, využívání existujících příležitostí, bohatství, bohatství, produktivitu, finanční růst, bankovnictví, půjčky, obchod, služby, vznik dosud neznámých zdrojů peněz, dary, podřadný aspekt lásky , životní energie, hnací síla, měřič hodnoty.

Klíčové jsou v našem případě peníze, finanční zdroje, kariéra, luxus, existence, proto tvrdošíjně trváme na tom, ale zároveň děláme vše pro to, abychom je získali vlastními silami.

Jako lev se považujeme za prvního a nejdůležitějšího ve svém životě. To je nebezpečné, protože se svým obrovským egem můžeme snadno shlížet na ostatní. Rádi pomůžeme. Do života přinášíme hodně díky naší velké vůli a vytrvalost.

Panna – Málo peněz:  Naše karta znamená malé, bezvýznamné změny nebo finanční situaci a tolik peněz, kolik potřebujeme k živobytí. To neznamená, že musíme celý život žít z mála peněz, ale ukazuje, že přijímáme to, co život nabízí, pochopme a naplňme svůj osud.

Důvěřujme vyšším silám a tomu, že život nám vždy poskytne to, co potřebujeme k obživě.

Karta navíc symbolizuje stabilitu, protože usilujeme o bezpečí a rozhodujeme se moudře.Nemusíme se bát bídy, protože jednou z našich největších ctností je umírněnost.

Váhy – Radování:  Naše osobní karta zdůrazňuje důležitost svátků, protože činí každodenní život barevnější a veselejší.Pokud je svátek, duše hraje hudbu.

Jako váhy se rádi radujeme, bavíme se, smějeme se, ale nejvíc milujeme, když můžeme přinášet radost druhým.Je důležité dbát na to, aby šeď všedního dne nepohltila!

Štěstí závisí jen na nás a my musíme jen rozpoznat to pozitivní.Karta nás také upozorňuje nejen na práci druhých, ale i na to, abychom se starali sami o sebe.harmonické prostředí,dobrá společnost,zábava,ale ne nepřehánějte to se zábavou!

Štír – Smrt:  Smyslem naší osobní stránky je uzavřít věci, začlenit se do jiné roviny a zbavit se zastaralé věci, vztahu.

Když něco ukončíme, okamžitě na jeho místo zasadíme nový život.Jako štír se neustále měníme a dokážeme být stejně extrémní jako Smrt.Navíc jsme schopni pomáhat druhým znovu se zrodit, k čemuž patří také smrt, dává ti šanci na nový život, novou příležitost.

Jsme si vědomi důležitosti plynutí času, proto ho nepromarníme, ale snažíme se žít aktivně, neustále se točit.Jako štír dobře víme, že pouze duchovní hodnoty jsou to, co skutečně vlastníme.

Střelec – Cestování:  Smyslem naší osobní karty je, že neustále směřujeme k našim vytyčeným cílům.

Jsme v podstatě zastánci cestování, protože milujeme cestování, milujeme pestrý, vzrušující, dobrodružný život, a tak se snažíme žít podle toho. Neustále se pohybujeme a měníme. Naše stránka nám pomáhá vidět faktory, které brání nebo pomáhají. získat blíže ke konečné stanici.

V našem případě je kromě dojezdu do cíle důležité i to, jaká je cesta, protože pokud půjdeme po cestě vymezené naším životním úkolem, nebudou před námi žádné překážky, ale v případě, že budeme neustále bráníme pokroku, musíme se obrátit jiným směrem Karta také vysílá zprávu, že svůj život ovládáme.

Kozoroh – Vdova / Vdovec:  Naše karta představuje starší nebo osamělou, případně svobodnou ženu nebo muže.Tento člověk je zralý, intelektuální, moudrý, takže se občanky nemusíme bát.

Naše cikánská karta naznačuje, že ať jsme jakkoli staří, žije v nás moudrá, intelektuální, pečlivá, přemýšlivá duše, která dokáže dokonale porozumět světu a jeho okolí.

Navíc vždy skvěle poradíme, protože naše postřehy jsou fantastické.

Vodnář – Neočekávaná radost:  Naše stránka znamená pozitivní obrat, změnu v našem životě.Může se před námi objevit nová známost, energie nebo příležitost.To znamená trvalé pozitivní změny, se kterými jsme schopni žít.

Neočekávaná radost by mohla být i naše přezdívka, protože se snažíme být šťastnými, spokojenými lidmi a tam, kde je to možné, tak učinit i ostatní.Jako Vodnáři jsme vždy připraveni na změny, novinky, které očekáváme nebo které přineseme.

Většinou rozpoznáme zlomové okamžiky, které můžeme využít k řešení problému.Máme spoustu nápadů a stále pracujeme na tom, jak je naplnit.

Naše karta po nás chce, abychom si dávali pozor, abychom se nenechali snadno svést, protože úspěch se získává snadno, ne náš. Bojujme, abychom byli nezodpovědní, bezmyšlenkovití!

Ryby – Smutek:  Naše osobní karta znamená, že nezpracované myšlenky se stávají dominantními a že se nacházíme v pasivní životní situaci, ze které nás může vytrhnout víra v sebe sama, a dává sílu, že situaci lze změnit.

Jde o to, že jak Ryby nejsou daleko od nás, melancholie, deprese, negativní myšlení, smutek, ale to nikdy nemůže znamenat, že jsme k tomu odsouzeni. Cítíme se, jako bychom nebyli pro tento svět, protože bychom raději žili v náš vysněný svět.

Jsme velmi duchovní, citliví, opravdoví empatici, kteří mají velmi hluboký smysl pro situace, pocity druhých, a to nás může snadno rozesmutnit, proto si nesmíme představovat pocity světa Učme se objevovat krásu, protože skutečná život je plný vzrušení s pohádkovými sny.

Zdroj.esoteric