CIKÁNSKÝ HOROSKOP: JE PŘESNÝ AŽ NA 98% A O VAŠÍ OSOBNOSTI ŘEKNE MNOHO. TRADUJE SE VÍCE NEŽ 200 LET A NIKDY SE NEMÝLÍ

  1. Zvon 23.8.-22.9.

Zvonky jsou skutečně dobří lidé, kteří budou sympatizovat s vašimi problémy, vyslechnou a dobře poradí. Jsou laskaví, jemní a velmi rádi upřednostní meditaci před vším méně podstatným.

  1. Mince 23.9.-22.10.

Okouzlující lidé, kteří dokáží najít společnou řeč s jakýmkoli člověkem. Jsou rozhodní a nebojí se žádných problémů. Skvělí podnikatelé, kteří vždy umí využít benefity. Takových je vhodné svěřit vyřizováním smluv a jednáními.

  1. Dlouhá dýka 23.10.-21.11.

Takovou dýku dostal cikán v období dospívání, což znamenalo smrt starého a narození něčeho nového, silnějšího. Pod tímto znamením se rodí silní lidé, kteří jsou schopni vést celé národy. Jsou maximalisté, kteří mají mysl a intuici ďábla.

  1. Sekera 22.11.-21.12.

Sekery riskují a snadno souhlasí s jakýmkoli dobrodružstvím. Představitelé tohoto znamení jsou odvážní, inteligentní av jakékoliv situaci se cítí jako ryba ve vodě. Mají pevné zdraví a užívají si lásku jiných.

  1. Podkova 22.12.-20.1.

Oddaní přátelé, na kterých se vždy můžete spolehnout. Jsou velmi aktivní a vytrvalí, rádi riskují a ale také odmlouvat. Někdy to přináší ovoce, ale často se stanou oběťmi své drzosti a ztratí tak všechno, co měli.

Zdroj.Mysmezeny.sk