Číslo vašeho bytu o vás může hodně prozradit. Přináší také štěstí nebo smůlu

1

Jsou to rození jedinci , kteří rádi kráčí vlastními cestami. Členové domácnosti jsou někdy rádi sami a svého kousku prostoru si velmi váží. Bohužel často myslí jen na sebe nebo na svou kariéru. Dokonce se stává, že všichni v domácnosti tráví čas raději sami.

2

Lidé se o sebe umí postarat a mají rádi klid. To je skvělé číslo pro páry nebo novomanžele na svatební cestě. Podporuje také založení rodiny. Může však také přimět členy domácnosti, aby neměli kousek místa jen pro sebe. Někdy navíc dospělé děti jen těžko opouštějí rodinné hnízdo označené číslem 2.

3

Umělečtí lidé velmi často žijí pod číslem tři. Mají rádi zábavu a bezstarostný životní styl. Dveře domu či bytu jsou pro hosty a přátele vždy otevřené. Trojky nemají rády samotu a rádi se obklopují lidmi.

4

Toto číslo znamená bezpečnost. Je vhodný pro provozování malé firmy. Navíc lidé ze čtvrté mají rádi klid, pohodu a také svůj denní režim. Neradi se mění a jejich pokoje už léta vypadají úplně stejně.

5

Pátek srší dobrou náladou a optimismem. Neradi si něco odpírají a členové domácnosti se navzájem inspirují a podporují. A co víc, v domě vládne atmosféra radosti a lásky. Pátky jsou navíc velmi často milovníky přírody a hrnkových rostlin.

Pokračování na další straně