Co chystá rok 2022 pro lidi narozené ve znamení Berana

Finanční sektor

Pod záštitou Černého vodního tygra má Beran každou příležitost zlepšit svou finanční situaci. To bude usnadněno jak úspěchem v profesionální činnosti, tak novými nápady, na které je Beran vždy bohatý. Budou mít příležitost využít svůj skrytý potenciál a naučit se, jak ze svého koníčku získat zisk.

Muži Beran mají dobré vyhlídky na dosažení nové úrovně svých finančních možností, ale zároveň si potřebují vytvořit jasnou kontrolu nad finančními prostředky a pravidelně vyrovnávat zůstatky. Jakákoli chyba nebo nedostatek může vést k prudkému vrácení zpět.

Ženy Beran pomohou upevnit svou finanční situaci změnou zaměstnání, případně oboru činnosti. Když vyzkoušíte něco nového, možná se vám letos podaří objevit nečekaný zdroj příjmů.

Osobní život

Osobní život manželských párů, kde je jedním z partnerů Beran, se letos příliš nezměnil. Drobným konfliktům se samozřejmě nelze vyhnout, ale nebudou mít žádné negativní důsledky. I když Beran by měl držet své emoce na uzdě a naučit se partnera slyšet.

Beranům, kteří hledají životního partnera, hvězdy pošlou dobrou příležitost setkat se se svou spřízněnou duší. Hlavní je nekoukat na to v té vřavě dnů a životních problémů.

Zástupci silnějšího pohlaví, narození ve znamení Berana, budou mít spoustu pozitivních emocí, ale je nepravděpodobné, že by se letos mohli rozhodnout radikálně změnit svůj život.

Ženy Beran si budou užívat pozornosti mužů a vlivných fanoušků po celý rok, ale i samy za sebe mohou udělat velmi nečekanou volbu.

Zdraví

Berani letos nepociťují větší zdravotní problémy, ale měli by se vyhýbat jakýmkoli rizikovým aktivitám spojeným s extrémními sporty. Například rychlá jízda, parašutismus, turistika v horách – to pro Berana nevěstí nic dobrého.

To však neznamená, že zástupci tohoto znamení musí ze svého života vyloučit sport. Prostě ve všem by měl být zdravý rozum a minimalizace rizik.

Muži Beran musí věnovat více pozornosti fyzické aktivitě a pracovat na svém těle. To platí zejména pro silnější pohlaví, náchylné k nadváze.

Pro ženy Berana je čas vzdát se špatných návyků a začít pravidelně chodit do bazénu nebo posilovny, aby se cítily zdravé.

Zdroj.rsute.ru