Co chystá rok 2022 pro lidi narozené ve znamení Býka

Zdraví

Se zdravím bude Býk v pořádku, ale energii budete muset utrácet hospodárněji a nezapomínat na odpočinek. To platí především pro muže, které letos čekají změny v profesní sféře, s tím spojené náklady na energie a možný stres.

Dobře naplánovaný čas, víkendové pobyty, venkovní procházky a sporty vám mohou pomoci vyhnout se nervovým zhroucení a depresi.

Ženám Býkům v nadcházejícím roce také hvězdy radí nepřetěžovat svá těla, dopřát si čas na odpočinek, jíst zdravě a zbavit se špatných návyků. Dobře se jim hodí vegetariánská strava, která ozdraví tělo.

Obecně bude rok 2022 relativně klidným rokem, který nepředznamenává žádné vážné zdravotní problémy.

Kariéra

V roce 2022 budou mít muži Býci zvýšené sebevědomí, díky kterému toho zvládnou opravdu hodně. Býk bude plný nápadů, nových plánů a sebevědomě se ujme projektů, které budou velmi úspěšné.

Největších úspěchů může Býk dosáhnout v týmu, kde v roce 2022 posílí jeho autorita, bude oceňován, respektován a často žádán o pomoc. Práce pomůže Býkovi vyhnout se krizovým situacím. Při přípravě právních dokumentů byste však měli být opatrní: jsou možné chyby, které je lepší nedovolit, než je později opravit.

Ženy Býky možná budou muset změnit své působiště nebo dokonce pole působnosti. Toho se není třeba bát, takové změny vám jen prospějí. Úspěšné budou letos i služební cesty a dlouhé cesty spojené s prací.

Finance

Hodně štěstí v profesní činnosti Býka, pro které bude příští rok mimořádně štědrý, přinese zvýšení příjmů a budete moci dosáhnout dostatečně vysoké úrovně svého hmotného blahobytu. To se ale stane v druhé polovině roku a na začátku mohou být nepředvídatelné výdaje a nutnost vzít si půjčku. V tomto se Býk může spolehnout na podporu blízkých.

Ženy Býky, které milují pohodlný život v první polovině roku, se musí snažit utrácet hospodárněji a nepůjčovat si peníze. Druhá polovina roku pro ně bude příznivější: očekávají se vyšší příjmy a tím i větší příležitosti.

Zdroj.rsute.ru