Co nám přinese rok černého tygra: předpověď na rok 2022

Černá a voda

V černém (někdy se vykládá jako modrý) a vodním tygru převládá prvek Yin. Symbolizuje moudrost a intuici, takže tento Tygr bude klidnější a flexibilnější než jeho ostatní „příbuzní“.

A to znamená, že k jakémukoli podnikání je třeba přistupovat promyšleně, jedině tak přinese požadovaný výsledek. To znamená, že i přes vnitřní rozpory (ať už klid nebo aktivitu) bude rok probíhat ve znamení klidu a moudrosti.

Impulzivní, nespoutaní a agresivní lidé to budou mít těžké – všechny tyto vlastnosti povedou k chybám a negativním výsledkům. Měli by být zvláště pozorní ke svým postojům a rozhodnutím.

U lidí, kteří jsou laskaví a klidní, bude úspěch jen přibývat.

Mnoho lidí věří, že černá je temnota, zlo a neštěstí. Ve skutečnosti je to barva ochrany. Všimli jste si, že lidé u moci raději nosí černé obleky a jezdí výhradně černými auty?

Jedná se o pozitivní barvu, která symbolizuje spolehlivost, ochranu a je spojena především s penězi. Je dobré jej použít v interiéru nejen kanceláří, ale i vlastních domovů. Toto je barva úspěchu a prosperity. Ale neměl by převládat, jinak se v takové atmosféře může člověk cítit sklíčený. Nechť jsou černé pouze některé prvky dekoru.
Energie nadcházejícího roku přispěje k pokroku v komunikaci s přáteli, dětmi, rodiči. Živé rostliny převážně modrých, červených a zelených odstínů pomohou přitáhnout energii do těchto vztahů.

V roce 2022 je nepřijatelné používat sušené květiny – přitahují do našich životů nudné, toxické a zbytečné lidi, kteří čerpají životní energii.

Víkendy a prázdniny je nejlepší trávit venku, někde mimo město a samozřejmě u vodních ploch. Bude lepší, když pro sebe objevíte nová místa, kde jste ještě nebyli.

Kdo má tedy štěstí?

Komu dá tygr přednost? Lidé jsou samozřejmě asertivní, rozhodní, obchodní. Navíc to ovlivní všechny sféry života – od milostných záležitostí po finanční.

Vítězi se stanou úředníci a zástupci úřadů, zdá se, že na ně nefungují vůbec žádné horoskopy. Armáda je nenechá na pokoji, protože tygr symbolizuje vojenskou sílu. Politici se určitě ukážou.

Síly tygra podpoří kreativní lidi. Vše pro ně půjde snadno a inspirace jim nebude chybět. Štěstí neopustí zástupce vědy, stejně jako finančníky. To ale neznamená, že všichni na burze budou mít štěstí – pro neznalé a nováčky je lepší se příští rok do tohoto byznysu nepletit.

V milostných záležitostech přinese Rok tygra úspěch těm klidnějším a uvážlivějším, protože Tygři se neradi zaplétají do dlouhých intrik. Jsou upřímní a přímočaří. Ti, kdo pletou intriky, očekávají ztráty – nedosáhnou toho, co chtějí.

Zdroj.esoteric