Co nedělat s věcmi mrtvých. Pamatujte si navždy!

Hlavní pomocí je modlitba

Některé nezapomenutelné věci mohou majitelé zveřejnit již na pamětní desce bezprostředně po poxoponu, nebo na takovém výletě devět či dva dny. Nábytek může být věnován přátelům, přátelům, známým na dálku a blízkým známým, často se takové věci budou dávat.

Knihy mohou vydávat ostatní, vzít si je do knihovny nebo dokonce nechat na parapetu na příjezdové cestě: musí si je koupit kdokoli.

Dobré, nové nebo téměř nové oblečení lze dát potřebným nebo odvézt do kostela (po prvním zjištění, zda v dané církvi shromažďují věci pro potřebné).

Před poskytnutím informací můžete požádat, aby lidé, kteří je budou používat, byli podruhé vyleštěni. Někteří lidé to dělají ještě jednodušeji – všechny dobré věci dávají do balíků a dávají je poblíž popelnic. Tyto balíčky musí vzít ti, kteří věci potřebují. Můžete je zahrnout do speciálních sociálních fondů na pomoc chudým.

Ovoce a přikrývky lze nabídnout vagabundům, kteří žádají almužnu na ulici, lze jim také dát celé, dobré teplé věci – bundy s kropením, kropením, kropením.

Osobní věci posledního, jeho ložní prádlo byly dříve spáleny, ale nyní ve městech taková možnost není, proto jsou často jen vyhazovány.

Mnoho lidí trápí otázka: je možné prodat drahé věci mrtvého majitele – například kožešinu, hodnotu, starověk.

Kněz na tuto otázku odpovídá kladně, protože je nikdo nezavazuje zveřejňovat v povinném pořadí – to je prostě blažená tradice. S informacemi byste si to měli vyzkoušet sami, zvláště pokud jste informace obdrželi jako výběr ledu. Někdy ale požádá, aby nezapomněl na duši mrtvých a modlil se za ni jak v domě, tak doma.

Část peněz, které jste vydělali, lze utratit za memorování mrtvých v chrámu, objednávání copocoyctů a každoroční memorování; Můžete si objednat každoroční nebo dokonce věčnou připomínku na různých monitorech v Rusku nebo v Jeruzalémě.

Některé nezapomenutelné věci, fotografie odcházejí z domova jako vzpomínka na milovanou osobu. Drahý přírodní kříž, korunní prsten může být uložen na poličce s ikonami, nebo ho můžeš vzít do kostela a obdarovat ho jakoukoli nádhernou ikonou – jdi pryč.

Přesně je také možné dodat zbytek zesnulého, pokud to samozřejmě majitelé nepotřebují a nechtějí.

Zdroj:cyrillitsa.ru