Co o člověku vypovídají jeho narozeniny – úžasná přesnost

třináct
Je to kontroverzní číslo v numerologii, které označuje fázi transformace. Lidé narození třináctého nemohou nikoho nechat lhostejným. Nositelé tohoto digitálního kódu celý život usilují o dokonalost, neustále se v jejich životě dějí nějaké změny: jak v osobním, tak pracovním.

Slovo „stabilita“ zjevně není v jejich slovníku. Jednou z hlavních nevýhod je nesnášenlivost prostředí. Po velkém boji málokdy dají druhou šanci, i když si to ten druhý jednoznačně zaslouží. Navíc jsou dost líní, což jim často brání v dosahování cílů.

14
Toto číslo patří lidem, kteří věří v absolutní svobodnou vůli bez jakýchkoli omezení. Ani se je nesnažte omezovat, navždy zmizí z vašeho života. Docela pobuřující – je lepší nespadnout pod jejich horkou ruku, můžete vydělat peníze. V návalu vzteku se vůbec neovládají, čehož později litují. Charakteristickým rysem je silné sexuální vzrušení hraničící s chtíčem.

Vášnivější milenci se hledají jen velmi těžko. Snadno se do sebe zamilují, i ve stabilním vztahu mají stále na očích ještě jednoho člověka. Nositelé tohoto digitálního kódu často zažívají v podnikání fiasko – toto číslo je spojeno se ztrátou hmotných statků. Se svými financemi by měli zacházet obzvláště šetrně a nejlépe svěřit jejich správu spolehlivému partnerovi, jehož aura dokáže uhasit nepříznivé události.

15
Vynálezci a snílci se rodí pod tímto číslem. Od přírody mají spoustu talentů: od technických po poetické, z nichž mnohé lze úspěšně realizovat v profesi. K řešení těch nejtěžších úkolů jim však často chybí trpělivost a vnitřní disciplína. Jakékoli obtíže a problémy jsou brány příliš blízko k srdci. Nejsou však zvyklí dávat najevo svou nespokojenost otevřeně, raději mlčí.

Jsou extrémně citliví a reagují velmi bolestně na sebemenší kritiku. Představitelé tohoto digitálního kódu mají velmi vyvinutý soucit – cítí bolest druhého člověka a je pro ně těžké smířit se se situací útlaku slabých nebo bezmocných.

16
Osobní číslo 16 říká, že jeho majitel je hluboce přemýšlivý člověk analytického složení, nic nezradí jeho skutečné pocity. Zodpovědný, vzdělaný, vnímavý, velkorysý, tajemný a svým způsobem nezávislý. Má výbornou intuici. Zodpovědný a povinný na 200%. V mládí se nebojí vyjádřit svůj názor při jakékoli příležitosti – otevřeně a se smyslem pro sebeúctu, ale bohužel později má často pověst nudného a povýšeného.

V průběhu let se dostává více do sebe a stává se zdrženlivějším, uzavřenějším. Nesnáší povrchnost. Pokud se „16“ rozhodl navázat vztah, znamená to, že jeho city jsou silné a vážné. Jedná se o velmi smyslného a loajálního partnera.

17
Jak jsou vytrvalí! Je prostě úžasné, jak silná fyzická data sousedí se zraněnou duší. Chcete získat jejich srdce? Upřímně projevte svou lásku a náklonnost – „17“ netolerujte faleš a pokrytectví. Od dětství jejich jemná povaha nesnese kritiku. Je pro ně velmi těžké přijmout odmítnutí.

Slovo „ne“ je okamžitě rozzlobí a dokonce je i agresivní. Pokud v něco věří, bude prostě nemožné je přesvědčit o opaku. Mají rádi zvýšenou pozornost k vlastní osobě. Často působí jako múza a zdroj inspirace pro kreativní lidi.

18
Digitální znamení bojovníků za spravedlnost. Takoví lidé jsou připraveni hájit nejen své vlastní zájmy, ale také práva svých přátel. Jsou však poměrně konzervativní – v jakékoli záležitosti se spoléhají výhradně na osobní zkušenosti a znalosti, zřídka naslouchají názorům ostatních. „18“ je počet narozených aristokratů. Budou skutečně trpět a mohou dokonce upadnout do deprese, pokud si z nějakého důvodu poškodí pověst.

Tito lidé se velmi zajímají o svůj vlastní vzhled a o to, jak atraktivní je ostatní vidí. Málokdy se dostávají do kuriózních situací, protože jsou zvyklí jednat extrémně opatrně. V milostných vztazích je nejdůležitější vzájemný respekt. Často mají tito lidé hluboký citový vztah se svými matkami, jejichž morální podpora a souhlas jsou pro ně nesmírně důležité.

19
„Co zaseješ, to sklidíš.“ Přísloví, které nejlépe symbolizuje cestu lidí narozených 19. Jejich životní scénář připomíná království zrcadel. Měli by si dávat velký pozor na to, co říkají a dělají. Jakýkoli spáchaný čin (ušlechtilý nebo podlý) pro ně nikdy neprojde beze stopy – osud vše neustále odráží a stonásobně jim to vrací.

Často platí za chyby minulosti. Jsou to energičtí, pragmatičtí a odhodlaní lidé. Dávají přednost stabilitě: v rodině i v profesi a velmi zřídka se odtrhnou od svého bidla. Jsou to materialisté až do morku kostí – pro ně je cenné jen to, čeho se lze dotknout rukama. Úspěch v jakémkoli podnikání hodnotí výhradně v peněžním vyjádření.

20
Kategoricky netolerují osamělost – čím více lidí kolem nich, tím lépe. Vynikající řečníci a věrní přátelé, dobře pracují v týmu a rádi se aktivně účastní veřejných akcí. Milují hlasité večírky, koncerty… Pohostinní, přátelští, romantickí… Milují hudbu a tanec, mají velký tvůrčí potenciál.

Těmto lidem se říká „miláčkové osudu“ – mnohá přání se jim plní. Je to působivé, ale zároveň si často stěžují na svůj život a jsou nespokojení se svými úspěchy.

21
Ti, jejichž narozeniny připadají na 21., jsou milovníci života, kteří se stále nacházejí. Jsou připraveni děkovat osudu každý den za každý den své existence. Často se rodí v bohatých rodinách. Skutečnost, že slunovrat připadá dvakrát ročně na 21. den, symbolizuje jejich prozaický charakter. Jsou posedlí penězi, které zjevně milují. Jsou z nich vynikající ekonomové, bankéři a finančníci.

Měli by být pověřeni plnou správou rodinného rozpočtu. Velký význam přikládají svému postavení ve společnosti a postavení partnera. Jsou cyničtí a ironičtí. Další jejich slabinou je sex, kterým jsou doslova posedlí. Vědí, jak oddělit pocity od zvířecího pudu, takže pokud své blízké změní, dělají to výhradně na příkaz instinktů, nadměrného vzrušení a jednoduše pro uvolnění napětí.

22
Dvaadvacet je znakem vzdělání. Lidé narození pod tímto číslem rádi učí ostatní a jsou v tomto úkolu vynikající. Pro ně je vytvořena lektorská a lektorská práce. „22“ jsou opravdoví erudíci, kterým lze široké obzory jen závidět. Příroda jim určila poslání objevovat a vysvětlovat ostatním ty nejsložitější procesy, které se odehrávají jak na Zemi, tak mimo ni. Odtud například jejich přitažlivost k vesmíru.

Nebojí se převzít zodpovědnost za svá slova a činy. Takové lidi je třeba chválit a chválit, díky čemuž rozkvétají. Tato osoba je triumfální. Úspěchu v životě však nedosahují náhodou, ale díky tvrdé práci. Mezi těmi, kdo se narodili 22., je mnoho filantropů a dobrodinců.

23
Tajemné číslo 23 v sobě zakóduje vášeň pro dobrodružství a neustálý pohyb vpřed. Lidé narození pod tímto číslem jsou odvážní, překotní, rozhodní, impulzivní, společenští a nestálí. Mají velký potenciál v podnikání, finančním sektoru a v oblasti inovací. Jejich talent je však mnohostranný a díky vysoké inteligenci, kreativitě a progresivním nápadům se mohou uplatnit téměř v jakékoli profesi.

Jsou plné optimismu, nadšení a zvědavosti. Nejdůležitější věcí v životě je pro ně vůle. Neradi se k někomu hlásí. Mají obrovskou přitažlivost pro opačné pohlaví. Jsou to velmi smyslní sexuální partneři. Navíc jsou jako magnet, který přitahuje těžké situace a problémy. Jejich život proto nelze nazvat jednoduchým.

24
Je symbolem bezpečí a loajality. Není pozornějšího a pečlivějšího zástupce kalendářního měsíce. Než se rozhodnou pro minimální krok nebo akci, pečlivě zváží všechna pro a proti. Dostat se do problémů zjevně není o nich.

Jídlo zaujímá v jejich životě zvláštní místo. Navíc se to projevuje v různých aspektech: mohou si otevřít vlastní restauraci nebo se proslavit jako geniální kuchaři. O jejich příkladné disciplíně se dají dělat legendy.

25
Život těchto lidí se řídí intuicí, hraničící s paranormálními schopnostmi a proroctvími. Mají určitou mystiku. Jsou to neuvěřitelně citliví lidé, jejichž názor nelze za žádných okolností zanedbat. Pokud se takový člověk rozhodne na poslední chvíli změnit své rozhodnutí, protože „cítil něco špatného“ – neměli byste to odepisovat, ale je lepší naslouchat bez vysvětlování důvodů.

Záležitost se neomezuje pouze na intuitivní schopnosti. Součet dvou a pěti tvoří sedm, což je symbol inteligence. Páchání neuvážených činů není v jejich pravidlech.

26
V součtu dvě a šest dávají osmičku, jejíž dvě uzavřené koule tvoří znak nekonečna. To je symbolem neoddělitelnosti vazeb. To jsou ti nejvěrnější přátelé a manželky. Do role patronů se staví lidé, kteří mají v životním kódu „zašito“ číslo 26. K tomu mají vše: pevnou vůli, silnou energii, vůdčí talent, citlivost.

Mezi negativní stránky: ješitnost, touha po neomezené moci a touha „zamést“ pod sebou okolí. Takoví lidé zbožňují pořádek, čistotu a krásu v nich vždy vládne.

27
V numerologii se k tomuto číslu váže léčivá síla. Její představitelé nacházejí své povolání v lékařství. Jsou vynikajícími léčiteli, často zastánci alternativní terapie. Majitelé „27“ jsou intuitivní, emocionální, schopní hlubokého soucitu. Není třeba je učit: každou buňkou své duše cítí péči o své bližní.

Nikdy si nezoufají, poučí se ze životních zkušeností a po neúspěchu mohou snadno začít znovu. Sklon k silným změnám nálad, netrpělivý, sebevědomý.

28
Číslo, které symbolizuje zákon. Lidé, jejichž narozeniny připadají na 28., mají vysokou míru odpovědnosti. Vždy každého svolají k pořádku a dodržují předepsaná pravidla. Být vynikajícím soudcem nebo pracovat v oblasti právní vědy je napsáno v jejich rodové linii.

Druhým extrémem je, že si nikdy nepřiznají chybu a jsou náchylní k neustálému obviňování druhých. Takovou panovačnou povahu zjemňuje „dvojka“, která je obdarovává kreativní fantazií a bohatou představivostí.

29
Číslo s obrovským emočním potenciálem. Často spadají do extrémů (dnes – láska, zítra – nenávist). Jde o to, že čísla v jejich složení jsou na opačných koncích. První – dělá z nich mírotvůrce a diplomaty, druhý – charismatické dobrodruhy.

Mají v životě štěstí na peníze – přijdou k nim celkem snadno. Musí ale vážně zapracovat na svém osobním životě, neustále se zamilovávají do „nesprávných lidí“, často vedle svého partnera trpí pocitem nejistoty.

30
„Třicítka“ je znamením podnikání, nezávislých a odhodlaných lidí. Mají fantastickou paměť, umí se dokonale soustředit, „vypínat“ okolní prostředí. Schopnosti jejich intelektu jsou obrovské a jejich nadhled a rychlost mysli jim pomáhají zvládat ty nejtěžší situace.

Jejich život je plný událostí, nikdy se s nimi nebudete nudit. Pokud chcete nezaujaté posouzení toho, co se děje, zeptejte se takového člověka. Neváhají sdělit celou pravdu do očí a pomoci fundovanou radou.

31
Znak cílevědomých a nezávislých lidí. Nenechají si ujít žádnou příležitost, kterou jim život dává. Ve všem, co dělají, lze vysledovat osobitý individuální rukopis a kreativní přístup. Jakýkoli obchod, který podniknou, bude doveden k dokonalosti. Tato vlastnost jim pomáhá získat vysoké postavení ve společnosti.

Vynikající organizátoři těch nejodvážnějších projektů. Neradi jdou po vyšlapaných cestách, ale stále hledají nové cesty a směry. Cení si stability a loajality. Nesnažte se je oklamat – navždy ztratíte jejich důvěru.