Co o vaší povaze prozradí tvar vašeho poprsí? Budete překvapená jak to sedí!

3. Jste velmi okouzlující a dobrodružná povaha

Jste osoba svobodného a moderního ducha. Jste inovativní – obyčejné věci a situace často proměníte na neobyčejné. Jste impulzivní a každý den je pro vás novým dobrodružstvím. Nicméně, většina z vašich aktivit má svůj skrytý účel a vaše chování často šokuje okolí. Občas se vám podaří ostatních urazit.

4. Jste optimistka a snílek. Máte „ženskou“ duši, tichou a zasněnou.

Vždy ve všem vidíte to pozitivně. I když máte starosti, pozitivní výraz vaši tvář neopustí. Vždy máte pro ostatní úsměv a trochu citu. Jste inteligentní a pracovitá, někdy i plachá. To ale není vidět na první pohled, protože je s vámi zábava. Váš humor ale může někdy ublížit i těm, které milujete.

5. Jste nezapomenutelná a plná vášně

Jste odvážná; vaše osobnost je úchvatná a atraktivní. Náročné úkoly v životě řešíte s velkým zápalem. Mějte ale na paměti, že vaše vášeň k životu má i svou temnou stránku – někdy bydlíte bezohledná. V okolí zanecháváte velmi silný dojem a přitahujete všeobecnou pozornost. Rozhodujete se velmi rychle a ještě rychleji ztrácíte nervy.

6. Spolehlivá a milá. Jste laskavá.

Máte vděčnou povahu a zároveň ráda pomůžete všem, kteří pomoc potřebují. Udržíte tajemství a dokážete udržet i rovnováhu mezi dvěma znepřátelenými stranami a přinést do jejich sporu harmonii. Lidé si užívají pobyt ve vaší přítomnosti. Když jsou s vámi, cítí se jako doma.

7. Jste chytrá a důstojná. Jste chodící moudrost a spiritualita.

Působíte velmi důstojně. Vždy se snažíte na sobě pracovat. Máte rádi dobré knihy a kdykoliv můžete, snažíte se naučit něco nového. Vaší filozofií je spojovat malé věci do velkého obrazu vašeho života. Jste pacifistka a víte být dobrou přítelkyní, ale vaše vlastní zájmy jsou pro vás na prvním místě.

8. Neobyčejná a kreativní

Jste oblíbená a vaše okolí vás hodnotí velmi kladně. Hodně přemýšlíte, ale máte sklony k melancholii. Jste kreativní a expresivní. Často děláte věcí svým vlastním specifickým a zvláštním způsobem. Nikdy si nenecháte ujít příležitost ukázat ostatním, že jste jiná. Ale jste zároveň velice okouzlující a šarmantní a ostatní vás jednoduše zbožňují.

9. Jste mravní, ctnostná a počestná

Máte vybírány způsoby, jste nezkažená a plná ctnosti. Jednoduše komunikujete s ostatními. Přesto se na první dojem zdáte být plachou bytostí. Víte velmi dobře, dokud přesně jste, věříte si a vaše úsudky jsou často správně. Lidé se na vás často obracejí s žádostí o radu nebo názor. Patříte mezi ty, kteří dokáží velké věci. Jste opravdu velká osobnost!

Zdroj: vipzeny.cz